Va mai amintiți de Ender din serialul Prețul fericirii? Iată cum arată fiul ei, care îi calcă pe urme! Mulți fani au crezut că celebra actriță Şevval Sam are un iubit tânăr!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2022, 16:55

Îndrăgita actrița Şevval Sam arată uluitor la vârstă să! De curând superbă actrița și-a făcut apariția alături de fiul ei, Țarık Emir Tekin și fanii ei au crezut că este un nou iubit!

Celebra Şevval Sam, care a dat viață personajului Ender în serialul Prețul fericirii, se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din generația de aur a cinematografiei din Turcia. Cu aproape treizeci de ani de experiență pe platorile de filmare, Şevval Sam a reușit încă de la primele ei aparițîi pe micile ecrane să cuncereasca publicul din Turcia mai întâi și treptat a devenit cunoscută și pe plan internațional.

Va mai amintiți de Ender din serialul Prețul fericirii? Iată cum arată fiul ei, care îi calcă pe urme

Şevval Sam s-a născut în anul 1973, în Istanbul, într-o familie de artiști renumiți ai Turciei la acea vreme. Mama ei celebra cântăreața Leman Sam și tatăl Selim Sam i-au insuflat încă din copilărie pasiunea și dragostea pentru muzică. Însă peste ani, talentată Şevval Sam a decis să urmeze Facultatea de Grafică în cadrul Universității Marmara, deși își dorea enorm să devină actrița și cântăreața inițial.

După absolvirea facultății, Şevval a revenit la marile ei pasiuni, muzică și actoria, începând să le îmbine cu mare succes. În anul 2006, această a imprimat primul ei album de muzică pop, intitulat "Sek", care s-a bucurat de mare apreciere din partea publicului. În an mai târziu, Sevval Sam a scos pe piață și cel de-al doilea album, numit "Istanbul's Secrets", iar în 2008, al treilea album, "Karadeniz", în 2010, al patrulea, "Has Arabesk", alături de o celebra orchestra de muzică arabă.

Pe platourile de filmare Sevval Sam a debutat în anul 1993 în distribuția serialului de televiziune, "Super Baba" care i-a adus și primul mare succes, în calitate de actrița. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de excepție.

Citeste si: Ender din serialul "Pretul fericirii", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum celebra Sevval Sam!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În viața reală, Sevval Sam a fost căsătorită cu celebrul fotbalist turc, Metin Metin Tekin, iar căsnicia lor a durat doar șase ani. În anul 1997 a venit pe lume și fiul lor, Țarık Emir Tekin, care în prezent are vârsta 25 de ani și a decis să urmeze meseria mamei sale. Tânărul a devenit de câțiva un actor renumit pentru talentul lui, moștenit de la mama lui.
De curând, Țarık Emir Tekin a fost surprins alături de mama lui, în spațiul public, iar mulți fani ai celebrei actrițe au crezut inițial că Sevval Sam are un nou iubit

mult mai tânăr decât ea. Renumită actrița are 48 de ani însă arată uluitor de bine la vârstă să. Celebra actrița este tare mândră de fiul ei și au o relație specială mama-fiu.

"Nu seamănă deloc cu mine, dar sufletul lui se aseamănă foarte mult cu mine. Este un copil foarte inteligent. Sincer și real, dar în același timp extrem de cool! Am devenit mama la vârstă de ani 23, cred că am crescut cu el! Îl admir! A devenit și actor!",

a spus Sevval Sam, potrivit gecce.com

Citeste si: Actorii din serialul "Pretul fericirii", prietenii nebanuite! Iata cum au fost surprinsi Zeynep si Alihan, in spatele camerelor de filmat!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.