Va mai amintiti de Esma din serialul "Mireasa din Istanbul"? Celebra actrita a fost sarbatorita chiar pe platourile de filmare ale indragitei productii! Iata ce surpriza au pus la cale colegii sai, in frunte cu Ozcan Deniz!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Celebra Ipek Bilgin a implinit varsta de 63 de ani si a fost sarbatorita chiar pe platorurile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul".

Celebra actrita Ipek Bilgin, Esma din "Mireasa din Istanbul", implineste azi 63 de ani. Colegii de serial i-au facut o surpriza de proportii.
In timp ce Ozcan Deniz i-a adus tortul, cineva intreba dacă are 18 sau 19 ani. Raspunsul actriței a fost ca are 17 ani!


Legat de surpriza, actrita le-a spus colegilor: "Sunteti foarte dulci!"
Nici urarile frumoase din partea colegilor nu au intarziat sa apara in mediul online.


"Ce bine ca te-ai nascut, Esma Sultan! Fiecare varsta sa-ti fie mai frumoasa decat cea trecuta, să emani mereu, asa cum ai făcut-o lânga noi, energia ta tanară, eleganta și zambetul si, asa cum ne-ai inmultit pe noi, sa se inmultească totul! Te iubim!", i-au scris pe contul ei de Twittter. (sursa: Twitter; viatacuaromadecafea.com)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.