Vă mai amintiți de Ferda din serialul Doctorul minune? Celebra actriță Seda Bakan a devenit mămică pentru a doua oară și trăiește cele mai intense momente de fericire!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2022, 15:09
seda bakan din doctorul minune Foto(6)

Seda Bakan, in serialul Doctorul minune

Sursa: Instagram Seda Bakan

Îndrăgita actriță Seda Bakan a născut cel de-al doilea copil și este cea mai fericită și împlinită mămică!

Seda Bakan este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe ale momentului în Turcia. Cu o experiență de peste zece ani în domeniul actoriei, Seda a fascinat publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție, care i-au adus mari succese de-a lungul timpului și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. De curând, celebra actrița a devenit mămică pentru a două oară și trăiește cea mai frumoasă și fericită perioada a vieții sale pe plan personal.

Celebra actriță Seda Bakan a devenit mămică pentru a două oară

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actrița Seda Bakan în distribuția serialului fenomen, Doctorul minune, în care a jucat rolul medicului chirurg Ferda, fiica profesorului Adil. Celebra actrița are 36 de ani și continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale în seriale și filme artistice de excepție.

Citeste si: Vă mai amintiți de Ferda, fiica profesorului Adil din serialul Doctorul minune? Iată cum arată celebra actriță Seda Bakan în a opta lună de sarcină!

La începutul anului, Seda a anunțat în presa din Turcia că va deveni mămică pentru a două oară și este extrem de fericită și nerăbdătoare să își întregească familia. Lunile au zburat rapid, iar celebra actrița a născut pe 1 septembrie o fetiță, pe care ea și soțul ei i-au ales numele Ela.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Seda a născut într-o clinică privată din Istanbul, acolo unde soțul ei, cântărețul Ali Erel i-a fost mereu alături și a sprijinit-o moral pas cu pas. Și micuța Leyla, primul copil al familiei Erel, în vârstă de doar trei ani, a ajuns la spital pentru a-și cunoaște sora.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îndrăgita actrița Seda Bakan a lucrat intens până în luna a șaptea de sarcina deoarece medicul i-a permis să facă multă mișcare dat fiind că evoluția bebelușului a fost una foarte bună. Chiar înainte cu o luna de a naște, actrița a participat alături de colegii sai la evenimentul de lansare a celui mai recent proiect la care au filmat împreună. 

Citeste si: Cum a aratat Seda Bakan, actrita din serialul Doctorul minune, la nunta cu cantaretul de jazz! Celebra actrita a purtat o superba rochie de mireasa!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.