Vă mai amintiți de frumoasa actriță Melisa Asli Pamuk, din serialul "Dragoste infinită"? Iată cine este celebrul fotbalist care i-a devenit soț de curând

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iun 2024, 16:20

Superba Melisa Asli Pamuk, din serialul "Dragoste infinită" s-a căsătorit de curând și trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale! Iată cine i-a cucerit definitiv inima frumoasei actrițe!

Melisa Asli Pamuk se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. Deși are doar 33 de ani, superba actriță a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție, care nu numai că i-au adus mari succese, ci au propulsat-o și printre cele mai bine cotate actrițe din generația ei. De curând, celebra actriță s-a căsătorit cu alesul inimii sale și a împărtășit într-un mod destul de discret fericitul eveniment fanilor săi din mediul online.

Melisă Asli Pamuk s-a bucurat de o ascensiune fabuloasă pe plan profesional

Deși s-a născut în Haarlem, în Olanda, în anul 1991, Melisa Asli Pamuk a revenit peste ani, alături de părinții săi în Istanbul, unde au sprijinit-o să își urmeze marile idealuri, de a deveni actrița și fotomodel. În anul 2009, frumoasa Melisa a câștigat titlul de "Cel mai bun model al Turciei", iar în 2011 și-a adjudecat titlul de "Miss Turcia".

După absolvirea liceului, tânăra s-a înscris la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității de Stat din Amsterdam, pe care însă nu a absolvit-o deoarece a decis să se dedice modelingului.

Melisa Asli Pamuk a debutat pe platourile de filmare, în anul 2012, când a jucat în filmul G.D.O. KaraKedi, la scurtă vreme aceasta a fost cooptată să joace în noi proiecte, care i-au adus succese din ce în ce mai mari și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Citește și: Melisa Aslı Pamuk iubește din nou! Iată cine este celebrul bărbat care i-a cucerit inima frumoasei actrițe, la doar un an de la despărțirea de actorul Mustafa Merç Koç

Melisa Asli Pamuk s-a căsătorit de curând

Dincolo de carieră fulminantă în domeniul actoriei, Melisa Asli Pamuk nu s-a bucurat de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece a trăit multe dezamăgiri sentimentale.

Anul trecut presa din Turcia a scris că frumoasă actrița se află într-o relație cu fotbalistul Altay Bayındır, portarul echipei Fenerbahçe, după doar câteva luni aceștia s-au despărțit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz, din nou împreună în lumina reflectoarelor! Iată în ce producție vor fi din nou parteneri și cum arată cei doi actori la patru ani de la prima lor colaborare!

Spre finalul anului trecut, ziarele din Turcia au anunțat că Melisa Asli Pamuk iubește din nou. Aceasta s-a îndrăgostit tot de un fotbalist, Yusuf Yazıcı (26 de ani)și se pare că relația lor a avut un parcurs reușit, deoarece de curând cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele, într-un mod extrem de discret.

Pe 20 mai 2024, superba actriță a publicat pe contul ei de Instagram, câteva imagini de senzație în care și-a arătat inelul de logodnă, dar și o apariție discretă în rochie de mireasă, însă fără sa își arate fața.

Mai mult decât atât, celebra actrița a adăugat și numele soțului ei pe contul ei de socializare.