Vă mai amintiți de micuța Gul din serialul Hercai? Iată ce mesaj emoționant a transmis Ebrar Alya Demirbilek oamenilor afectați de cutremurele devastatoare din țara ei și ce îndemn le-a adresat urmăritorilor săi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:55
hercai serial turcesc Foto(4)

Ebrar Alya Demirbilek, alaturi de celebra actrita Ebru Sahin

Sursa: Instagram Ebrar Alya Demirbilek

Ebrar Alya Demirbilek, fetița minune care a jucat rolul micuței Gul în serialul Hercai, mesaj tulburător pentru toți cei afectați de cutremurele devastatoare din Turcia! „Eu nu pot să fac mai mult decât să le trimit rugăciunile mele!”

Micuța și talentata actriță Ebrar Alya Demirbilek a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu rolul Gul, în serialul Hercai, în care a jucat impecabil alături de colegii săi consacrați, Ebru Sahin și Akin Akinozu. Micuța stea a cucerit prin talent, carisma, inteligență, frumusețe și gingășie, încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, iar viitorul va fi unul strălucit, deoarece va avea un drum lin către o carieră de succes în domeniul actoriei.

De curând, Ebrar Alya a ținut să își anunțe fanii din mediul virtual că suferă enorm pentru semenii săi din zonele afectate de cutremurele devastatoare și mai mult decât atât micuța actrița și-a îndemnat urmăritorii să sprijine în măsură posibilităților campaniile de ajutorare inițiate de breaslă actorilor și a producătorilor de seriale turcești.

Ebrar Alya Demirbilek, mesaj emoționant pentru oamenii afectați de cutremurele devastatoare din Turcia

Ebrar Alya Demirbilek s-a născut în anul 2013, în Istanbul, într-o familie modestă. Aceasta și-a ajutat părinții încă din primele luni de viață, când a fost selectată în cadrul unui casting pentru a participa la realizarea unor reclame pentru produse destinate bebelușilor. Se pare că fetița s-a născut sub o stea norocoasă deoarece destinul i-a surâs și a început să fie cooptată în multe producții de la vârstă de un an.

În anul 2019, pe când avea doar șase ani, Ebrar a început să joace în serialul Hercai și a cucerit publicul cu talentul ei uluitor și a făcut față cu succes scenariului dificil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În prezent, Ebrar Alya Demirbilek are nouă ani și continuă să joace ori de câte ori i se oferă ocazia și în paralel cochetează și cu modelingul în continuare.

De curând, micuța actriță a transmis un mesaj emoționant și tulburător pe pagină ei de Instagram, unde a mărturisit că regretă enorm calamitatea care s-a abătut asupra țării sale și nu poate decât să se roage pentru oamenii grav afectați de cumplitele cutremure. Totodată, această i-a îndemnat pe următorii ei să întindă și ei o mâna de ajutor celor aflați la grea încercare și să doneze în cadrul campaniilor de ajutorare pentru sinistrați.

„Dragii mei urmăritori. Calamitatea pe care am trăit-o în țara noastră ne-a rănit profund. Cei de vârsta mea și cei mai mari sunt încă sunt sub dărâmături și așteaptă ajutorul vostru. Iar eu nu pot să fac mai mult decât să le trimit rugăciunile mele. Pe voi vă rog că, în măsura posibilităților, să sprijiniți AHBAP și AFAD. Vă mulțumesc!”, a spus Ebrar Alya Demirbilek

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.