Va mai amintiți de superba actriță Hülya Avşar, care a jucat magistral rolul Safiye în serialul Kosem? Iată cine este noul ei iubit, mult mai tânăr decât ea!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 feb 2022, 16:43
hulya avsar Foto(5)

Hulya Avsar, in serialul Kosem

Sursa: Instagram Hulya Avsar

Hülya Avşar reprezintă o figura emblematică atât în cinematografie cât și în lumea muzicii din Turcia, datorită talentului ei uluitor.

Cu peste treizeci de ani de eperienta în actorie și în muzică, Hülya Avşar se numără astăzi printre cele mai apreciate și admirate actrițe și cântărețe din Turcia, datorită talentului ei deosebit, dar și datorită frumuseții sale uluitoare. Cu o ambiție de fier și un talent uriaș, Hülya Avşar a făcut furori cu aparițiile sale pe marile scene ale Turciei în concerte excepționale care au rămas memorabile de-a lungul timpului.

Hülya Avşar, actrița care a jucat magistral rolul Safiye în serialul Kosem are un nou iubit!

Cea care avea să ajungă una dintre cele mai mari actrițe și cântărețe din Turcia, Hülya Avşar a venit pe lume în anul 1963, în Edremit, Balıkesir, în Turcia. Deși a studiat Facultatea de Teatru dar și caateva cursuri de muzică și urmă să devină actrița sau o cântăreața, Hülya s-a îndreptat spre modeling inițial.

În anul 1982 această a câștigat titlul de Miss Turcia, care i-a oferit șansă de a deveni celebra.

Un an mai târziu Hülya Avşar a debutat pe platourile de filmare cu un prim rol secundar în filmul "Haram", care de asemenea i-a adus mare succes. Au urmat multe alte roluri în filme și seriale de excepție care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Însă Hülya Avşar nu a renunțat definitiv nici la cea de-a două mare pasiune a să, muzică. Astfel, această a continuat să între în studio și să compună și a treptat a început să lanseze și câteva albume muzicale care au fost primite bine de publicul din Turcia.

Citeste si: Hulya Avsar (Sultana Safiye) aparitie ravasitoare in primul ei videoclip! Iata ce cat de sexy este actrita si ce voce impresionanta are!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de lumina reflectoarelor, Hülya Avşar a avut o viață personală destul de controversată și de tumultoasă. După două căsnicii eșuate, mai întâi cu Mehmet Tecirli (1982–1983) și apoi cu sportivul Kaya Çilingiroğlu (1997–2005), căruia i-a adus pe lume și o fiica, Zehra, care astăzi are 24 de ani și este o tânăra superbă, care moștenește frumusețea mamei sale.

În prezent celebra Hülya Avşar trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un renumit om de afaceri turc, Cemal Güzelci, mult mai tânăr decât ea.

Cei doi s-au cunscut încă de anul trecut însă au început să se afișeze recent împreună în spațiul public, temându-se probabil de reacțiile celor din jur.

Citeste si: Celebra actrita, Hulya Avsar, succes rasunator cu noua sa melodie! Iata ce aparitie ravasitoare a avut aceasta in cel mai recent videoclip!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.