Vă mai amintiți de superba Hatice Şendil? Iată cum arată în prezent, după ce a recurs la o intervenție estetică la nivelul feței! Fanii săi au fost uimiți de schimbarea radicală!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2022, 17:07
Foto(5)

Hatice Şendil este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Hatice Şendil face parte din categoria celor mai talentate, carismatice, frumoase și apreciate actrițe ale Turciei. La cei 38 de ani ai săi, superbă Hatice a acumulat aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare și a reușit să cucerească publicul încă de la primele ei apariții pe micile ecrane.

Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2012 în distribuția serialului Dila, în care a jucat alături de celebrul actor Erkan Petekkaya, și doi ani mai târziu, în producția Ziua în care mi s-a scris destinul, în care a jucat rolul principal alături de

marele actor Ozcan Deniz. După ce a devenit mămică, Hatice Sendil s-a retras pentru o bună perioada de timp din lumina reflectoarelor, hotărând să se dedice trup și suflet băiețelului ei.

Va mai amintiți de superba Hatice Şendil? Iată cum arată în prezent

În anul 2020 Hatice Sendil a revenit pe platourile de filmare ale serialului Uyanış: Büyük Selçuklu, iar la începutul acestui an, a fost cooptată să joace într-o nouă producție de amploare, intitulată İyilik.

Fanii săi au sesizat o schimbare uluitoare de look la celebra actrița, crezând că aceasta a recurs la o intervenție estetică pentru a arată mult mai bine după naștere.

Citeste si: Hatice Sendil (Elif din "Ziua in care mi s-a scris destinul"), poza de familie! Celebra actrita isi exercita rolul de mama in orice situatie! Iata cum a fost surprinsa alaturi de fiul si de sotul ei, la Cannes!

Hatice Şendil s-a căsătorit în anul 2015 cu actorul și producătorul Burak Săğyaşar, iar doi ani mai târziu au devenit părinții unui băiețel superb, pe nume Can, care le seamănă incredibil de mult. Celebra actrița a decis că după nașterea micuțului să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedică familiei sale. Iar în anul 2020 aceasta a revenit pe platourile de filmare, fiind dornică să revină în atenția publicului și să își reia cu aceeași mare pasiune profesia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, celebra actrița și-a făcut apariția în mediul virtual cu un look total schimbat. Hatice Sendil a apărut cu părul tuns, însă s-au putut observă și anumite schimbări și la nivelul feței. Mulți fani ai îndrăgitei actrițe au comentat pe rețelele de socializare faptul că aceasta și-ar fi modificat pomeții și bărbia și au exclamat că era mult mai frumoasă înainte când nu recursese la nicio intervenție estetică.

In cele din urma, celebra actrița a publicat pe contul ei de Instagram noi imagini in care a reaparut cu parul lung, asa cum o cunosc dintotdeauna fanii săi, semn ca a purtat o peruca in aparițiile anterioare, însa la nivelul feței este într-adevăr destul de schimbata. 

Citeste si: Nunta de poveste, la Istanbul! Celebrii actori Hatice Sendil Sağyaşar şi Burak Sağyaşar au luat parte la merele eveniment! Iata cine sunt mirii si ce tinute extravagante au ales!