Vă mai amintiți de talentatul actor Taner Olmez, care a jucat magistral în serialul Doctorul minune? Iată prima apariție alături de noua sa parteneră de platou! Ce bine se potrivesc!

Autor: Daniela Iliuta
taner olmez Foto(4)

Taner Olmez, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Instagram Taner Olmez

Îndrăgitul Taner Olmez din serialul Doctorul minune, revine din nou în atenția publicului într-un nou proiect de succes, alături de o superba actriță!

Celebrul și talentatul actor Taner Olmez (35 de ani), care a făcut furori cu rolul principal din serialul Doctorul minune, ce a fost difuzat anul trecut la Kanal D, revine în forță pe micile ecrane, o platforma Blu TV din Turcia, după o pauză de aproape un an din lumina reflectoarelor.

Taner Olmez din serialul Doctorul minune, prima apariție alături de noua sa parteneră de platou!

Carismaticul Taner Olmez are peste un deceniu de experiență pe platourile de filmare și se bucură de apreciarea și admirația publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, dar și în cinematografe. După ce a fascinat publicul din Turcia și din strainate cu rolul principal jucat impecabil în serialul Doctorul minune, Taner Olmez s-a retras pentru o perioada pentru a se dedică mai mult soției sale, Ece Cesmioglu, care este însărcinată și care avea mare nevoie de sprijinul lui.

Citeste si: Taner Ölmez, Doctorul minune, cadou de sute de mii de euro pentru frumoasa lui sotie. Pe ce a dat atatia bani

Însă spre finalul anului trecut, celebrul actor a decis că e momentul să revină în forță pe platourile de filmare. Mai întâi acesta a filmat pentru sezonul doi al unui serial, ALEF: Mâl-i Hülya, ce va fi difuzat pe platforma Blu TV în Turcia, însă tot anul trecut acesta a fost cooptat și într-o producție marca Netflix, un serial atipic, denumit “Yaratılan” (Creat), în

care va juca alături de alți actori celebri precum: Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Yakut, Durul Bazan și Bülent Şakrak.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În producția ALEF: Mâl-i Hülya, simpaticul Taner Olmez o are că partenera de platou pe superbă actrița Aybüke Pusat, în vârstă de doar 27 de ani, care este cunoscută în Turcia și că o balerină talentată, fotomodel, ce a câștigat titlul de Miss Earth Turcia în anul 2014.
De curând, porivit presei din Turcia, a apărut afișul care anunță debutul serialului ALEF: Mâl-i Hülyape, pe dată de 7 aprilie cu primele patru episoade, spre marea încântare a telespectatorilor turci.

Citeste si: Îndrăgitul actor Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, revine în forță pe platourile de filmare! Iată în ce proiect de excepție a fost cooptat recent!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.