Va plangeti de lipsa conditiilor decente de transport in comun? Iata prin ce trec altii pentru a ajunge la locul de munca

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 21:10

Sa numaram stim cu totii, dar raspunsul la intrebarea „cati calatori incap in duba”, nu-l veti ghici pana nu derulam cu grija imaginile urmatoare.

Atentie, se deschid usile! Unul dupa altul, calatorii ies ba pe usa laterala a dubei, ba din portbagaj, atat de rapid incat nu ne-am mira sa se deschisa chiar si trapa masinii si sa iasa calatori si pe-acolo!

Nu mai putin de 23 de oameni au stat din aceasta duba. Asta daca nu mai punem la socoteala si soferul! Fara sa stea la discutii, cei 23 de calatori sar din masina si se indreapta catre un santier in lucru.

Singurul care nu coboara este soferul.

Imediat ce isi lasa muncitorii la destinatie, omul isi ia talpasita. Sa plece, oare, spre o noua cursa cu gabarit depasit? Cert este ca am aflat raspunsul la intrebarea care ne dadea batai de cap. Cati oameni incap intr-o duba? TOTI!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Poate

ca soferul dubei s-a inspirat din aceste imagini cand a incarcat masina cu 23 de oameni. Oamenii se imping unii pe altii de parc-ar inghesui saci cu cartofi! Nimeni nu scoate niciun cuvant! Trenul opreste, usile se deschid. Imediat, incepe busculada.

Priviti-l pe tanarul imbracat in pardesiul alb cum isi impinge vecinul din fata! Desi are geanta de serviciu in mana stanga, omul pune pune chiar si umarul, doar sa intre toata lumea cat mai repede in tren.

Si iata ca minunea se petrece! Si de aceasta data avem acelasi raspuns. Cati oameni incap intr-un tren? TOTI!

 

Taguri: