Va ramane MARCAT pentru tot restul vietii! UN BARBAT a fost de-a dreptul ORIPILAT de ce a descoperit la iubita lui:"Am fost ingrozit cand am sarutat-o si am simtit-o asa" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:37

Barbatul nu isi revine nici acum din soc dupa ce a povestit ce i s-a intamplat cand a vrut sa isi sarute iubita.

Tanarul a marturisit ca de la inceput i-a placut foarte mult o fata pe care a facut tot posibilul sa o cucereasca si sa fie impreuna cu ea. El a dezvaluit cum a fost fermecat de tanara:" Mi-au placut ochii ei, felul cum vorbea si cum se purta. Era atat de frumoasa ca parea ireala.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/priveste-cu-mare-atentie-aceasta-fotografie-cand-am-inceput-sa-ne-sarutam-am-incremenit-cand-am-simtit-o-201839-218804d280e6a80b98e15ab0337f7ad8.jpg
Dupa ce am inceput sa ne cunoastem mai bine, am vrut sa avansam in relatie, lucru de la sine inteles.
Ea a fost de acord, numai ca atunci cand a venit momentul si ne-am dezlantuit, s-a intamplat ceva dincolo de perceptia mea. Am sarutat-o si apoi am simtit ceva in partea de jos. Am fost socat sa descopar ca iubita mea este de fapt barbat. Nu mi-a venit sa cred pur si simplu, arata exact ca o femeie, ca o femeie atat de perfecta."

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.