Vacanță cu sfârșit tragic pentru un român aflat în vacanță în Lefkada, Grecia. Ar fi vrut să facă un selfie, pentru care a plătit cu viața

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 mar 2024, 00:25

Un român ce a decis să meargă în vacanță pe o insulă din Grecia și-a pierdut viața după ce a ignorat avertizările salvamarilor.

Un bărbat de 50 de ani s-a înecat pe insula grecească Lefkada, în timp ce se afla în vacanță alături de soția sa. Românul a ignorat avertismentele salvamarilor și a intrat în apă pentru a se fotografia în valurile înalte de câţiva metri. 

Citește și: Unul dintre copiii care s-au înecat în Mureș a fost găsit în Ungaria. Fetița încă este căutată

Un turist român s-a înecat în vacanța sa din Lefkada

Bărbatul a ales să își petreacă vacanța alături de soția sa, pe insula Lefkada din Grecia, iar după câteva zile de concediu, cei doi au decis să meargă la plajă pentru a se bucura de apă și de soare, însă finalul a fost unul tragic. Salvamarii i-au avertizat pe oamenii aflați pe plajă că valurile sunt prea mari pentru scăldat, însă bărbatul de 50 de ani i-a ignorat și a mers să înoate.

Valurile agitate l-au dus în larg pe bărbat, urmând să îl lase fără viață. Soția acestuia a vrut să îl salveze însă aceasta a fost adusă la mal de către salvamari din cauza apei care era prea agitată. Trupul neînsuflețit al românului a fost adus la mal câteva ore mai târziu, iar cunoscătorii insulei au spus că marea este foarte periculoasă, dar este și mai rău în momentul în care condițiile meteorologice nu sunt favorabile.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Liviu, tânărul care și-a pierdut viața într-un mod tragic în Lefkada, a avea un vis la care puțini ar fi sperat. Prietenii bărbatului au promis că îi vor îndeplini ultima dorință: ”Îți promit că îți voi îndeplini eu dorința asta”

Mai mulți români și-au pierdut viața în Grecia

Anul trecut, marea le-a luat viața mai multor români plecați în vacanță în Grecia. Fiul primarului din Amărăștii de Jos și-a pierdut viața anul trecut în timpul unei vacanțe în Lefkada. Radu Dinu a mers cu prietenii săi pe o plajă neamenajată, dorindu-și să se bucure de apă. Radu a vrut să înoate, dar după puțin timp a simțit că nu mai are putere și a început să strige după ajutor. 

Unul dintre prieteni a încercat să-l salveze, dar nu a reuşit. „Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem…”, a declarat o prietenă de familie. 

Citește și: Cine este românul care s-a pierdut în larg cu cei nouă prieteni ai lui și a decedat. Surse apropiate spun că nu purta vestă de salvare

 

 

Taguri: