Vacanță de coșmar pe Insula Rhodos pentru un cuplu de români: „În momentul de față nu sper la vreun ban înapoi. Mi-aș dori să văd închis hotelul și să nu mai treacă nimeni prin asta”

Autor: Cristina Mocanu
Vacanță de coșmar pe Insula Rhodos pentru un cuplu de români
Sursa: adevarul.ro

Un cuplu de români a avut parte de o vacanță de coșmar pe Insula Rhodos. Care a fost motivul?

Un cuplu de români a trăit o experiență de coșmar pe insula Rhodos, după ce au fost cazați într-un hotel cu condiții insalubre, rezervat printr-o agenție cunoscută. Postarea lor, însoțită de imagini șocante, a atras reacții puternice pe rețelele de socializare.

Românii care au avut parte de un concediu de coșmar în Rhodos

Potrivit adevarul.ro, un cuplu de români a trăit un adevărat coșmar în loc de vacanța mult visată pe insula Rhodos, după ce au fost cazați la un hotel în condiții de neimaginat.

Aceștia și-au rezervat sejurul printr-o agenție de turism bine cunoscută, dar experiența a fost departe de a fi una relaxantă. Detaliile tulburătoare au fost dezvăluite de unul dintre membrii familiei pe un grup de Facebook, însoțite de fotografii și videoclipuri care arată gravitatea situației.

Imaginile prezentate sunt greu de privit, cu furnici plimbându-se printre mâncăruri, murdărie, electrocasnice ruginite și insalubre, precum și pânze de păianjen care acopereau diverse zone ale camerei.

„Imaginile vorbesc de la sine”, a declarat autoarea postării, explicând că nu a verificat hotelul înainte de plecare, având încredere în reputația agenției. „Am fost pentru prima dată prin agenție și nu ne-am gândit nicio clipă că serviciile oferite vor fi atât de proaste”, a adăugat ea. Cu toate acestea, din momentul în care au cerut ajutor din partea agenției, aceștia nu au primit niciun răspuns.
„Am cerut sprijin, dar ne-au lăsat în «seen». În momentul de față nu sper la vreun ban înapoi, dar mi-aș dori să văd închis hotelul și să nu mai treacă nimeni prin asta.”

Citește și: Care este primul lucru pe care trebuie să îl facă românii când ies cu mașina din țară, prin Bulgaria! Atenție, amenzile se aplică imediat

 De ce au ales românii să rămână în acel hotel?

Autoarea a explicat și de ce au ales să rămână la hotel, în ciuda condițiilor deplorabile. Aceștia plătiseră deja pentru mai multe servicii pe insulă, precum închirierea unui scooter, excursii pe Insula Symi și rezervări la beach bar-uri. „Ne-ar fi dat complet peste cap planurile. Singurul lucru pe care l-am putut obține a fost o atenție mai mare la curățenie, dar chiar și asta a fost o problemă.

Era o singură femeie care se ocupa de 56 de camere, iar toate arătau la fel”, a explicat femeia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

În urma acestei experiențe traumatizante, familia a mărturisit că și-a învățat lecția și că regretă faptul că nu au verificat recenziile înainte de a pleca. De altfel, reacțiile internauților au fost pe măsură. Termeni precum „horror”, „cocină” și „coșmar ” au dominat comentariile. Oamenii s-au arătat indignați că aceștia nu au părăsit hotelul și au cerut cu insistență numele unității de cazare și agenției implicate.

Pe platformele de recenzii, situația hotelului era deja cunoscută. Pe TripAdvisor, acesta avea o notă de 3,5, în timp ce pe Booking ajunsese la 7,2, însă multe dintre recenzii erau pozitive doar din anii anteriori, ceea ce i-a indus în eroare pe turiști. De asemenea, au fost recomandate și alte metode de plângere, inclusiv prin GNTO (Organizația Națională de Turism a Greciei) și ECC România, o organizație la nivel european care protejează consumatorii.

Citește și: Turista dată dispărută pe Insula Samos, din Grecia, a fost găsită! Trupul său neînsuflețit a fost descoperit într-o râpă

În final, experiența cuplului subliniază necesitatea unei cercetări atente înainte de a rezerva o vacanță, mai ales când vine vorba de destinații populare și hoteluri cu recenzii mixte.