VACANTA DE MILIARDAR! Cum se distreaza Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai indragite retele de socializare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 03:15

Este cel mai tanar miliardar, dar nu a uitat de unde a plecat!

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar Mark Zuckerberg, fondatorul retelei Facebook, se distreaza modest, cu hamburgheri si suc in pahare de plastic intr-o vacanta in Hawaii, alaturi de sotia sa, Priscilla Chan. Cuplul, a carui avere este estimata la 13 miliarde de dolari, nu a ales hoteluri de lux, iahturi si mese la cele mai scumpe restaurante.

Potrivit Agerpres, Mark Zuckerberg, un non-conformist convins, si-a dus sotia sa manance la fast-food, unde au fost surprinsi de paparazzi mestecand hamburgheri ieftini, sorbind bauturi carbogazoase din pahare de plastic.


Perechea nu se distingea de ceilalti nici prin imbracaminte: Celebrul om de afaceri, in varsta de 28 de ani purta pantaloni scurti, tricou obisnuit si papuci de plaja.

Nu este prima oara cand Zuckerberg face economii in vacante. Pe durata intregii luni de miere petrecuta în Italia, el nu si-a scos sotia la un restaurant mai select nici macar o data, ci a recurs doar la fast-food, fara sa lase bacsia.


In schimb, fondatorul Twitter, Jack Dorsey, nu se uita la bani cand este vorba sa se relaxeze. Duminica trecuta, tanarul geniu IT a fost surprins de paparazzi relaxandu-se pe un iaht in compania unui cunoscut model britanic, in apropiere de insula St.Barts din Caraibe.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.