Vacanta de sfarsit de an a inceput pe schiuri in Maramures! La Cavnic, turistii au luat cu asalt partiile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 23:35

Distractia este garantata nu doar pentru profesionisti, ci si pentru incepatori.

Dupa mesele imbelsugate de Craciun, impatimitii sporturilor de iarna au ales sa incheie anul departe de agitatia din statiunile montane din centrul tarii. S-au retras in muntii Maramuresului, unde au gasit un adevarat paradis al zapezii, ce-i drept, artificiale.

Pe domeniul schiabil Cavnic, deocamdata, doua partii le stau la dispozitie atat profesionistilor, cat si celor care pun pentru prima data schiurile in picioare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

nordul tarii, la Cavnic, astazi se anunta o maxima de zero grade, iar soarele completeaza peisajul unei zile de vacanta de vis! Ar fi nevoie, insa, ca mercurul sa coboare sub zero grade pentru ca administratorii partiilor sa produca din nou zapada artificiala. Spre fericirea turistilor, de maine, meteorologii spun ca spre nordul tarii, temperaturile vor fi negative, asa ca tunurile de zapada vor putea fi pornite.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.