Vacanta de vis in Maramures!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:30

Maramuresul este bine cunoscut pentru peisajele sale de poveste. Munti cat vezi cu ochii si vai brazdate de rauri repezi!

Pe toate le puteti admira in mini-vacanta de Pasti din saua unui calut. Maramuresul este bine cunoscut pentru peisajele sale de poveste. Munti cat vezi cu ochii si vai brazdate de rauri repezi! Pe toate le puteti admira in mini-vacanta de Pasti din saua unui calut.

Niciun joc pe calculator nu egaleaza bucuria pe care o traiesc cei mici la herghelia din Curtuiusu Mare. Ca la bunici, pe vremuri, copiii dezmiarda cele mai nobile animale si chiar pleaca alaturi de ele in aventuri montane.

Preferatul lor e Charlie, un calut din rasa "fiord" adus tocmai din Norvegia. Printre atatia nobili de toate rasele s-a strecurat si un magarus- e alintatul centrului de echitatie.


Specialistii spun ca doar cateva minute petrecute alaturi de frumoasele animale ne incarca de energie. Iar daca la relaxarea noastra adaugam un peisaj de basm cu siguranta vacanta va fi una perfecta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.