Vacanță tragică în Delta Dunării: Un copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni

Autor: Andrei Costanda

Un copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării

Sursa: PixaBay

Un copil de 3 ani și-a pierdut viața după ce a intrat nesupravegheat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării, încheindu-și vacanța alături de familie într-un mod tragic.

Vacanța unei familii în Delta Dunării s-a transformat într-o tragedie de neimaginat după ce un copil de doar 3 ani a murit înecat în piscina pensiunii unde era cazat împreună cu părinții săi.

Copilul de 3 ani a murit după ce a fost lăsat nesupravegheat

Incidentul s-a petrecut când părinții l-au lăsat nesupravegheat pentru doar câteva clipe, timp suficient pentru ca micuțul să intre în apă și să nu mai reușească să iasă la suprafață.

Mama copilului a sunat disperată la numărul de urgență 112, solicitând ajutor medical de urgență. Echipele medicale s-au deplasat rapid la fața locului și au încercat să îl resusciteze pe copil timp de mai multe minute, însă toate eforturile au fost în zadar. Din nefericire, inima micuțului a cedat la scurt timp după începerea manevrelor de resuscitare.

„Copilul era deja în stop cardio-respirator.

S-au început manevrele de resuscitare, moment în care a ajuns şi elicopterul Constanţa. După continuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul”
, a declarat Radu Sicinschi, director medical al Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

Citește și: „A făcut tot ce a putut ca să ne ducă pe piste greșite”. Cum a încercat să păcălească poliția criminalul din Brăila?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Premierul Marcel Ciolacu a anunțat un nou val de sprijin financiar pentru pensionarii cu venituri mai mici de 2000 de lei

Dosar penal deschis pe numele părinților

Polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Tulcea au fost sesizați printr-un apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență (SNUAU) la ora 18:00, de către o femeie de 33 de ani, despre faptul că un copil de 3 ani a intrat în piscina pensiunii și nu a mai ieșit la suprafață.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă. Copilul a fost scos din apă în stare de inconștiență și, deși echipajul de ambulanță a efectuat procedurile specifice de resuscitare, micuțul a fost declarat decedat.

„Polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Tulcea au fost sesizați prin apel SNUAU la ora 18:00 de o femeie de 33 de ani că un copil de 3 ani a intrat în piscina pensiunii şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Minorul de 3 ani a intrat în apă nesupravegheat pentru o scurtă perioadă. A fost scos din apă în stare de inconștiență. Deși s-au efectuat procedurile specifice de resuscitare de către ambulanța ajunsă la fața locului, acesta a decedat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

În urma acestei tragedii, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și investighează circumstanțele în care s-a produs incidentul pentru a stabili cu exactitate responsabilitățile.

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!