VACANTELE EXOTICE ale VEDETELOR! Unde s-au plimbat starurile autohotne si unde au facut Revelionul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:10

Ei, dragilor, sper ca v-ati distrat pe cinste de Revelion si ca ati inceput anul cu ganduri mai bune si vise mai frumoase.

Dana Rogoz, o impatimita a calatoriilor, a renuntat la sarmalele de Craciun pentru a se delecta cu fructele de mare…din Cambodgia. Desi se asteptau la o vacanta de vis, nu a mers totul ca pe roate. Au fost intr-adevar impresionati de frumusetea locurilor, insa au ramas profund afectati de saracia asiaticilor. In plus, un alt eveniment le-a umbrit sejurul: in noaptea dintre ani, sotul Danei Rogoz a ajuns la spital cu febra.
Off… Asta da amintire din vacanta!

 Las Vegas-ul este un loc in care multi isi doresc sa ajunga…macar o data in viata. Vedetele noastre, mmde…daca isi permit…il pot alege oricaaand ca si destinatie de vacanta. De pilda, Andreea Balan si Keo se afla si acum in orasul cazinourilor. Noi le am spune sa aiba grija pe unde se plimba, caci e posibil sa se intalneasca si cu frumoasa Lora si sotul ei, Dan Badea, care se afla pe taram american pentru prima data.


 Aglomeratie de vedete autohtone a fost si pe plajele din Dubai. Acolo au ales sa isi faca vacanta Andra si Catalin Maruta. Pentru a patra oara consecutiv, au sarbatorit trecerea dintre ani…la calduricaa. Tot in Emiratele Arabe Unite s-a refugiat si designerul Mirela Stelea. Dupa un an in care a uimit cu creatiile sale si in Romania, dar si in Dubai, Mirela s-a relaxat in orasul cosmopolit, a facut safari in desert si s-a relaxat cat a putut de mult. 


Destinatiile exotice le fac din ce in ce mai mult cu ochiul vedetelor din Romania. Diana Dumitrescu, impreuna cu sotul ei, Ducu Ion, au ales sa isi petreaca sarbatorile de iarna in…Thailanda! Interesant e ca au avut curajul sa guste din specialitatile culinare excentrice ale asiaticilor. Actrita a mancat lacusteee. Un alt cuplu care a vrut sa se bucure de frumusetile asiatice este cel format din prezentatoarea de stiri Anca Rusu si chipesul Stefan Lungu.
Cei doi amorezi s-au indragostit de Hong Kong si au profitat de ocazie pentru a vizita si Macao, tara vecina, acolo unde au ajuns cu bacul, in doar doua ore.

Stim cu totii ca extravaganta Delia este innebunita dupa destinatii mai putin vizitate de turisti. De data aceasta a ales sa plece cu sotul ei, Razvan, in Singapore. A inotat in celebra piscina, situata la etajul 80, al unei cladiri impunatoare si a vizitat impresionanta lor gradina botanica.
Urmatoarea ei destinatie a fost: Palawan, o insula din Filipine.

 O alta destinatie exotica de pe glob este…Republica Dominicana. Adrian Mutu si frumoasa lui sotie, Consuelo, acolo au ales sa petreaca noaptea dintre ani: la temperaturi de peste 30 de grade! Toate destinatiile mondenilor au fost… de vis! Sweet dreeeams!