Vacuta Narcisa, cu piciorul in gips, a iesit la pascut dupa 40 de zile VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 11:35

Medicul veterinar Petrea Dulgheru isi traieste clipele de glorie. Merita! Nimeni inaintea sa nu s-ar mai fi incumetat la o asa nebunie: sa puna piciorul unei vaci in gips.

Junica nu era una oarecare, ci un animal de rasa, pentru care s-au platit multi bani. Stapanul era sa se ia cu mainile de cap cand a vazut-o, in agonie, intr-o prapastie. Cazuse in timp ce era la pascut pe pasunile din Muntii Rodnei. Nu parea sa mai aiba vreo sansa.
 
Nu oricine s-ar fi incumetat la o asa interventie! Omul nostru si-a luat, insa, inima-n dinti, mai ales ca, in trecut, mai salvase un cal aflat intr-o situatie asemanatoare.

Cum urmariti deja acest caz special, e cat se poate de clar: vacuta Narcisa e bine iar veterinarul- vedeta! Perioada a trecut greu, iar momentul culminant i-a facut pe toti sa transpire de emotie.

Au trudit minute bune sa elibereze vacuta din chingile celor trei straturi de ghips care au fost necesare pentru a-i imobiliza piciorul. O sa mai schioapate pana isi reface musculatura, dar vitica se va bucura de un tratament de recuperare care implica si...
masaj.

Vacuta nu si-a prea luat in serios rolul de vedeta si si-a vazut linistita de pascut. Ii era dor, n-o mai facuse de 40 de zile! Ii uram si noi multa sanatate!




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.