Vadim Tudor a ajuns LA FUNDUL SACULUI! Isi vinde colectia de documente

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

"O poza de-a mea, pe olita, o vand cu o mie de euro!". Corneliu Vadim Tudor pare sa fi ajuns la fundul sacului.

E nevoit sa-si vanda colectia de documente ca sa faca rost de ceva bani. Iata ca pana si pe el l-a ajuns criza din urma! Ca sa sustina partidul si sa poata candida la alegeri este nevoit sa faca mari compromisuri. Isi pune la bataie o colectie de documente extrem de valoroase. Insa, piesa de rezistenta, rupe gura targului.

N-o sa va vina sa credeti cat cere cere tribunul pentru aceasta! "O poza de-a mea, pe olita, o vand cu o mie de euro!", glumeste tribunul.

Gluma-i gluma, insa, tribunul nu se joaca atunci cand vine vorba de lucruri serioase!

"Doresc sa-mi vand colectia de documente istorice pentru ca nu putem sa abordam campania electorala ca nu avem bani". Si, ca sa convinga eventualii cumparatori ca oferta este una de calitate iata ce pune Corneliu Vadim Tudor la bataie: "documente Napoleon, documente Abraham Lincoln, documente Adolf Hitler. Am cea mai bogata colectie din Europa!".


E drept ca banii obtinuti din eventuala vanzare sunt deja antamati pentru campanie. Dar, la fel de drept este si ca tribunul are si niste procese in justitie in care i se cer daune de milioane de euro. Unul dintre acestea a avut termen chiar astazi la Tribunalul Bucuresti si il are ca actor principal pe Victor Piturca. Selectionerul ii cere politicianului daune de 1 milion de euro.
Iar avocatii lui Vadim evita cu orice pret judecarea dosarului. Astazi au refuzat pentru a treia oara instanta!

Corneliu Vadim Tudor mai este dat in judecata si de Ana Birchall, dar si de Ancuta Carcu. Ambele ii cer sume colosale cu titlul de daune.
##VIDEO103882##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.