Vahide Perçin, actrița care a jucat rolul Hunkar în serialul Mă numesc Zuleyha, revine pe micile ecrane într-un nou proiect de excepție! Iată cum arată celebra actriță după doi ani de absență!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2022, 00:47
Foto(4)

Îndrăgita actriță Vahide Perçin a decis să revină pe platourile de filmare după doi ani de absență și este pregătită pentru noul ei proiect.

Celebra actrița Vahide Perçin este considerată în Turcia o figura emblematică a cinematografiei, datorită rolurilor jucate în multe seriale și filme de excepție, de-a lungul carierei sale. În cei peste treizeci de ani de carieră strălucită, Vahide Percin s-a remarcat datorită talentului ei uriaș, a carismei sale deosebite și a pasiunii nemărginite pentru actorie, dovedite în numeroase proiecte de succes. Treptat a devenit una dintre cele mai apreciate și premiate actrițe ale generației sale atât în Turcia, cât și în străinătate.

Vahide Perçin, actrița care a jucat rolul Hunkar în serialul Mă numesc Zuleyha, revine pe micile ecrane 

Publicul din România a cunoscut-o și a îndrăgit-o pe celebra actrița Vahide Percin încă din anul 2012, când a jucat în serialul Feriha, apoi a revenit la Kanal D în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în anul 2014 și în anul 2020, această a reapărut în producția Mă numesc Zuleyha, în rolul Hunkar.

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!

Deși are vârsta de 57 de ani și a trecut prin multe dificultăți în viață personală, Vahide Percin a reușit să își găsească mereu forță interioară pentru a merge mai departe și pentru a-și continuă carieră în actorie, dar și pentru a se dedică familiei sale.

În anul 1991 s-a căsătorit cu actorul Altan Gordum, căruia i-a dăruit o fiica, Alize și mulți ani la rând au format o familie fericită și unită. Până în anul 2011, când celebra actrița Vahide Percin a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer mamar și atunci a început coșmarul atât pentru ea cât și pentru întreagă familie. În anul 2013, renumită actrița depășise cumplită boală și încă mai urmă terapii de recuperare, însă atunci a decis să se despartă de soțul ei, pentru a-i redă libertatea și astfel fiecare să o ia pe drumul lui.

Cel mai recent rol jucat de Vahide Percin a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, între anii 2018 și 2020. După încheierea filmărilor celebra actrița a decis să se retragă pentru o perioada, astfel că vreme de doi ani această a lipsit de pe platourile de filmare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

De curând, Vahide Percin a anunțat că își reia activitatea și așteaptă cu nerăbdare să revină alături de colegii săi pe platouri. Actrița a acceptat deja un nou proiect de televiziune care va fi difuzat in Turcia si care se anunță unul promițător.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, este vorba despre un serial, intitulat Hakime Hanım, în care Vahide va juca rolul principal al unei judecătoare aprige, o femeie puternică.

Din distribuția serialului vor mai face parte actorii: Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Câner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Ardă Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.