Vahide Perçin versus Gonca Cilasun. Două actrițe etalon în Turcia, de aceeași vârstă, însă cu povești de viață total diferite!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mar 2022, 01:04
vahide percin Foto(8)

Vahide Percin si Gonca Cilasun, doua actrite celebre, doua destine diferite

Sursa: canva.com

Vahide Perçin și Gonca Cilasun, două actrițe celebre și adulate de public în Turcia, însă cu povești spectaculoase de viață, ce le diferențiază enorm!

Vahide Percin și Gonca Cilasun fac parte din elită actrițelor ce aparțin generației de aur a cinematografiei din Turcia. Ambele actrițe au vârstă de 56 de ani și sunt la fel de admirate și îndrăgite de publicul din întreagă lume, datorită talentului lor desăvârșit, însă fiecare dintre ele are o poveste de viață spectaculoasă, marcată atât de evenimente triste, cât și de momente frumoase trăite alături de familie sau persoanele iubite.

Vahide Perçin versus Gonca Cilasun. Două actrițe etalon în Turcia, două destine diferite!

Cele două faimoase actrițe Vahide Perçin și Gonca Cilasun se numără astăzi printre cele mai apreciate și admirate vedete care fac cinste Turciei. În orice ipostaze sau roluri au jucat de-a lungul celor peste trei decenii de carieră, cele două actrițe au fost mereu apreciate la adevărată lor valoare de către fanii serialelor turcești, care le-au îndrăgit încă de la primele lor apariții pe micile sau în cinematografe.

Talentate, frumoase, pasionate de actorie, inteligente, cameleonice, Vahide Perçin și Gonca Cilasun au reușit mereu să transmită publicului emoții și trăiri impresionante și astfel și-au adjudecat astăzi locurile fruntașe în ierarhia celor mai apreciate actrițe din Turcia.

Vahide Perçin, actrița care a renăscut din propria cenușă!

Actrița Vahide Perçin s-a născut în anul 1965, în Izmir, într-o familie modestă, în care a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele ei mai mare, Guven Perçin, care peste ani i-a fost mereu aproape și la bine și la rău.

După ce a absolvit Facultatea de Economie, la sugestia părinților ei, Vahide Percin a decis să nu renunțe definitv la marele ei vis de a deveni actrița și atunci s-a înscris și la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Dokuz Eylul, reușind astfel să își îndeplinească marea dorința de a putea activă în domeniul actoriei.

După câțiva ani în care a jucat pe scenele teatrelor importante din Istanbul, Vehide Percin a devenit din ce în ce mai cunoscută și a început să primească oferte de a juca în seriale și filme artistice.

Astfel, primul rol jucat într-un serial de televiziune l-a primit în anul 2003, în producția Bir İstanbul Masalı, iar doi ani mai târziu a acceptat să joace și primul ei rol într-un film, Anlat İstanbul, care au însemnat primii pași către carieră strălucită de astăzi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de fiica sa pe aceleași platouri de filmare! Marea actriță Vehide Percin și Alize Gördüm au jucat împreună în aceeași producție de mare succes

În ciuda faptului că în anul 2011 a fost diagnosticată cu o boală cumplită și a trecut printr-o lungă perioada de chinuri și transformări fizice, Vahide Percin a găsit tăria și puterea interioară de a lupta contra cancerului mamar și de a-l învinge. Și mai mult decât atât, celebra actrița a decis să pună capăt și căsniciei sale în anul 2013, însă cu toate acestea a reușit să renască din propria cenușă și să se recupereze complet și chiar să revină pe platourile de filmare, deoarece fanii săi își doreau să o revadă.

Gonca Cilasun, o actriță nonconformistă

Renumită actrița Gonca Cilasun s-a născut în același an, 1965, că și faimoasa Vahide Percin. Această a venit pe lume în Istanbul. Peste ani Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Ankara, acolo unde a și început să joace pe scenele celor mai importante treatre. În anul 2010 această a fost cooptată pentru prima dată într-un serial de televiziune, Arka Sıradakiler, care i-a adus un prim pas către celebritate. Apoi au urmat multe alte roluri în seriale și în filme de excepție, care de asemenea i-au adus mari succese.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2017, pe vremea când a jucat în serialul Kosem, iar apoi în anul 2021, când a jucat în producția La răscruce și anul acesta a reapărut pe micile ecrane în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Halise.

Citeste si: Halise din serialul Fiica ambasadorului, poveste de iubire cu un faimos cântăreț din Turcia, mult mai tânăr decât ea! Iată cine este iubitul celebrei Gonca Cilasun!

Deși în prezent, Gonca Cilasun are 56 de ani, această continuă să fie o femeie frumoasă, cu o silueta de invidiat, care își menține încă spiritul tânăr, deoarece trăiește o poveste de iubire cu un bărbat cu zece ani mai tânăr decât ea, fără să-i pese de părerile celor din jur. Și mai mult decât atât, Gonca continuă să fie o femeie nonconformistă deoarece nu s-a sfiit să le împărtășească fanilor ei din mediul virtual că are și un tatuaj pe spate, destul de îndrăzneț pentru vârstă să. Poate că tocmai această atitudine și poftă de viață le motivează pe cele două actrițe să meargă mai departe cu aceeași determinare că în tinerețe!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?