Val de tentative de sinucidere în Timișoara! Un bărbat s-a aruncat de pe pod și a aterizat pe o mașină din trafic

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 iun 2023, 15:33

Val de tentative de sinucidere în Timișoara

Sursa: PixaBay

Vineri, un bărbat s-a aruncat de pe un pod din Timișoara și a căzut pe o mașină care se afla în mers.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanţă şi a fost dus de urgenţă la spital. Este un val de tentative de sinucideri, fiind a treia pe săptămâna aceasta la Timișoara. 

Un bărbat s-a aruncat de pe pod și a căzut pe o mașină din trafic

Azi, un bărbat s-a aruncat de pe un pod din Timișoara și a căzut peste o mașină aflată în mers.

„Un bărbat ar fi căzut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timişoara pe o maşină. Acesta a fost dus la spital”, a delcarat IPJ Timiş. Conform ISU Timiş, bărbatul are în jur de 50 de ani. Cazul lui este a treia tentativă de sinucidere din această săptămână în Timișoara. 

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de pe Calea Șagului din Timișoara și a aterizat pe acoperișul intrării de la bloc.

Din fericire, a supraviețuit și a fost dusă la spital.

Citește și: Ce a făcut Stephan Pelger în ultimele sale clipe din viață. Ultimele imagini cu celebrul designer în viață, înainte să-și pună capăt zilelor astăzi, după ce a suferit de depresie

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Joi, un alt bărbat de 37 de ani, cadru militar de meserie, a stat 24 de ore pe pervazul geamului, la etajul șapte, și a amenințat că se aruncă.

Un negociator, alături de un pompier care a coborât în rapel de la etajul opt, au reușit să-l oprească. Ulterior, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Timișoara.

Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe podul Basarab din București

Timișoara nu este singurul oraș care are parte de tentative de sinucideri. Seara trecută, circulația de pe pasajul Basarab din Capitală a fost blocat după ce un bărbat în vârstă de 35 de ani a urcat pe un pilon înalt și a amenințat că se va arunca în gol.

O echipă de negociatori s-a străduit timp de două ore să-l convingă pe tânăr să coboare de bună voie.

Citește și: Cătălin Botezatu a făcut lumină în cazul sinuciderii lui Stephan Pelger. Motivul pentru care designerul ar fi recurs la acest gest: „Probleme esențiale, financiare”

Ulterior, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul de psihiatrie pentru investigații de specialitate.