Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, a fost găsit mort în propriul lui apartament din Capitală

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 nov 2022, 02:15

Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, a fost găsit mort în propriul lui apartament din Capitală

Sursa: Facebook Valentin Gherebe

S-a deschis o anchetă după ce polițiștii au găsit un bărbat mort într-un apartament din București. Bărbatul este Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous.

A fost deschisă o anchetă de către polițiști după ce au fost alertați de faptul că într-un apartament din București, Sectorul 1, a fost găsit un bărbat care nu avea semne vitale. Surse din anchetă confirmă că este vorba despre Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, care era organizator de petreceri.

Valentin Gherebe, fondatorul Anonymous, găsit decedat în apartamentul lui

„La data de 31 ianuarie, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.

Citeste si: Cine este cel care a provocat accidentul cu șapte morți de la Iași! Tânărul în vârstă de 30 de ani urma să se însoare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri- Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, spune comunicatul Poliției Capitalei.

Citeste si: O mamă și copilul ei de cinci ani, uciși de o șoferiță din răzbunare. Femeia i-a lovit intenționat cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Trupul lui Valentin Gherebe a fost luat și la INML pentru a fi efectuată necropsia.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.