Valentina Pelinel, ADEVARUL despre relatia cu fostul sot, Cristian Boureanu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

S-a spus despre ei ca au divortat cu scandal, ca nu-si mai vorbesc si ca nu vor sa mai auda unul de celalalt.

In exclusivitate pentru D-Paparazzi, Valentina Pelinel face lumina in ceea ce priveste divortul ei de Cristian Boureanu si ne arata ca si-a gasit o noua meserie. A devenit acum designer de bijuterii!

##VIDEO113635##Hehe. Si noi am ametit la vederea unei burlacite atat de frumoase! Dupa divortul de Cristian Boureanu, Valentina...radiaza! Este mai sexy si mai...disponibila ca oricand!  Nu multa lume stie ca DIVORTUL n-a fost singurul necaz prin care a trecut Valentina.

In decembrie a suferit o ruptura de menisc, in timpul unei vacante la schi, iar la New York a mers luni in sir la recuperare!

Observati ca e toooata numai un zambet! Nici vorba de depresie. Valentina a stiut cum sa treaca peste toate aceste probleme. Si-a ocupat timpul... cu altceva. A lansat propria ei linie de coliere in colaborare cu Madalina Flusberg,un designer de accesorii de la New York. 
Pentru inceput, Valentina a creat doar cateva modele de coliere. Vrea sa testeze piata...

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.