Valentina Pelinel, dezvăluiri inedite din căsnicia cu Cristi Borcea: ”Soțul meu nu se zgârcește” Care este secretul unei relații armonioase

Author: Diana Bostan
Actualizat: 05 dec 2023, 11:08

Valentina Pelinel, despre căsnicia cu Cristi Borcea

Sursa: Instagram- Valentina Pelinel Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Cum au ajuns cei doi la concluzia că sunt suflete pereche?

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii. În ciudat problemelor întâmpinate, cei doi au ajuns la concluzia că sunt de nedespărțit și că împreună pot face față la orice.

Valentina Pelinel a oferit detalii inedite despre viața de cuplu cu Cristi Borcea

Deși erau implicați în povești de dragoste cu parteneri diferiți, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au simțit o chimie încă din prima clipă în care s-au văzut.

Afaceristul susținea faptul că Valentina i-a furat inima în anul 2007, chiar la nunta acesteia cu Cristian Boureanu. Blondina a trecut peste divorțul de Boureanu, iar fostul patron dinamovist peste divorțul de Alina Vidican, fiind momentul oportun pentru ca cei doi să-și acorde o șansă.

În timp ce Borcea se afla în arest, în anul 2014, au apărut primele zvonuri cu privire la o idilă între afacerist și fostul model.

Cei doi nu s-au mai ascuns, iar în anul 2018 s-au căsătorit, iar acum au împreună trei copii. Deși Cristi Borcea este un cuceritor desăvârșit, Valentina Pelinel pare să fi descoperit secretul unui mariaj reușit.

Citește și: Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului

Valentina Pelinel a declarat în platoul WOWnews faptul că soțul său nu se zgârcește atunci când vine vorba de complimente și că sunt o familie unită. Cei doi au împreună trei copii ai lor și încă șase copii din fostele relații ale afaceristului, însă sunt extrem de fericiți.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Soțul meu nu se zgârcește atunci când face complimente.

Noi suntem o familie unită. Avem trei copii frumoși, ai noștri, și mai avem încă șase, deci suntem nouă și toți se înțeleg foarte bine. La noi în casă e armonie, poate în afara casei mai sunt nervi, stres, dar acasă este liniște și este frumos”, a spus Valentina Pelinel pentru WOWnews.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt suflete pereche

Cei doi au simțit că vor fi împreună încă din prima clipă în care s-au văzut, iar destinul i-a adus mereu împreună.

Valentina Pelinel este sigură de faptul că afaceristul este sufletul ei pereche.

Citește și: Decizia care îi va schimba complet viața Valentinei Pelinel: „Sunt adepta încercării”. Ce vrea să facă soția lui Cristi Borcea

”Sufletul pereche îl simți și indiferent de obstacole tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine ”, a mai spus Valentina Pelinel despre Cristi Borcea. 

Întrebată despre cine a spus primul ”te iubesc”, Valentina Pelinel a dezvăluit faptul că amândoi au făcut asta în același timp, printr-un mesaj. Fostul model a mărturisit faptul că soțul ei este o persoană extrem de puternică și că și-au dat putere unul altuia atunci când au avut nevoie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.