Valentina Pelinel, dorință inedită pentru anul 2024: „Asta e cheia succesului”. Ce vrea vedeta în noul an

Author: Diana Ghita
Actualizat: 23 ian 2024, 12:49

Ce își dorește Valentina Pelinel să realizeze în anul 2024

Sursa: Facebook Valentina Pelinel; Unsplash

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, are planuri mari pentru anul 2024. Aceasta așteaptă cu nerăbdare să își pună în aplicare planurile pentru anul ce va urma.

Soția renumitului Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a dezvăluit ce dorințe are pentru anul 2024. Aceasta își dorește ca anul ce va veni să fie marcat de succes.

Ce își propune Valentina Pelinel pentru anul 2024

Cea mai mare dorință a vedetei este ca toate lucrurile pe care le-a început să aibă o continuitate remarcabilă, ajungând la rezultatele mult visate.

„În 2024, o să râzi, dar îmi doresc o continuitate a ceea ce am început, că tot timpul facem ceva și cheia succesului e continuitatea”, a mărturisit soția lui Cristi Borcea, pentru WOWbiz.

Aceasta nu este singura aspirație a Valentinei, întrucât a mai avut o dorință specială și de Crăciun, legată de familie.

„În rest, îmi doresc și eu ca fiecare, să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși.

Asta ne dorim toți orice ar fi, nu se mai pune”,
a spus vedeta.

Însă, cererile ei nu se rezumă doar la cele enumerate mai sus. Femeia a dezvăluit că mai are și alte dorințe, pe care preferă să le țină secrete.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun.

Hai să mai existe și surprize. E normal în general sau cu alte ocazii, dar de Crăciun sau de ziua ta, e frumos să ai o surpriză, ca să vezi că s-a gândit la tine și să fie cu semnificație”, a explicat Valentina Pelinel.

Citește și: „Îmi doresc să ne fie bine” Cum își petrece Valentina Pelinel Crăciunul. Soția lui Cristi Borcea e pregătită să îl întâmpine pe Moș Crăciun

Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor să-și vadă copiii fericiți

Totuși, după părerea ei, cei mici sunt pe primul loc când vine vorba de cadouri, așa că ea și soțul ei au avut grijă să-i bucure pe copiii lor, cumpărându-le multe cadouri deosebite de Crăciun.

Însă, cu toate acestea, cei doi parteneri nu au uitat să își dăruiască reciproc câte un cadou, cu ocazia acestei sărbători.

„Cred că cei mai dornici sunt copiii să primească multe cadouri și aia e și bucuria noastră să îi vedem cum primesc multe cadouri. Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem.

Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm să le facem lor”,  a

adăugat soția lui Borcea, potrivit sursei citate.

Citește și: Valentina Pelinel, totul despre relația cu Cristi Borcea: ”În fața copiilor nu am plâns niciodată” Ce spune vedeta despre soțul său