Valentina Pelinel, marturisiri inedite despre schimbarile din viata sa de familie! "In viata unui copil echilibrul este creat de ambii parinti!" Iata ce a declarat vedeta despre rolurile de mama si sotie cu norma intreaga!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2018, 13:53
video Foto(4)

Valentina Pelinel se considera o femeie implinita pe toate planurile.

De cand Cristi Borcea a fost eliberat din inchisoare, Valentina Pelinel straluceste atat la bratul sotului cat si in preajma micutului Milan. Nu numai ea se simte implinita de cand Cristi este acasa si baietelul lor se bucura de prezenta tatalui.

Micutul Milan se bucura de toata atentia parintilor, iar Velntina i se dedica in totalitate, chiar si atunci cand are intalniri de afaceri.


"Imi ocup foarte mult timp cu Milan! Asa e normal sa fie! Daca nu petreci timp cu copilul tau, atunci ce e mai important! Incerc sa-l iau cu mine in locurile unde am treaba! Ca sa imbin utilul cu placutul!", a afirmat Valentina.
Intrebata daca a inceput deja sa observe inclinatiile baietelului ei spre anumite activitati, ce pasiuni are, Valentina Pelinel a marturisit ca nu este cazul inca deoarece Milan este inca destul de mic.

"Nu-mi dau seama exact! Pentru ca acum ii vezi ca au anumite preferinte in materie de jucarii, dar le vezi gesturile si se vede pe el ca o sa fie foarte ambitios, ca stie clar ce isi doereste! Nu e usor de controlat!", a adaugat Valentina.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.