Valentina Pelinel, secretul din spatele unui trup de invidiat. Ce dietă ține soția lui Cristi Borcea

Author: Ana Dinu
Valentina Pelinel, secretul unui trup bine lucrat
Sursa: Instagram

Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul din spatele unui trup bine lucrat. Fostul model arată impecabil la vârsta de 40 de ani. Ce dietă ține soția lui Cristi Borcea?

Fostul model este mama a trei copii și se poate lăuda cu un trup de invidiat și bine lucrat. Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul din spatele aparițiilor sale impecabile și cum reușește să se mențină în formă.

Valentina Pelinel, despre un stil de viață sănătos

Soția lui Cristi Borcea a declarat că nu există neapărat un secret, ci încearcă să aibă grijă de corpul său cu regularitate, mai ales că are trei copii care o țin foarte activă.

”Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”,  a spus Valentina Pelinel.

Valentina este foarte atentă la ceea ce mânâncă și încearcă să pună foarte mult accent mâncarea sănătoasă și pe sport.

Fostul model s-a lăudat întotdeauna cu un trup bine pus la punct, meseria ei fiind de așa natura încât a fost nevoită să-și mențină un anumit număr de kilograme.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine.

  Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a spus Valentina Pelinel.

Citeste si: Cristi Borcea a lovit-o pe fosta sotie până i-a învinețit ochiul? Milionarul a spus totul despre relația cu aceasta

Valentina Pelinel s-a confruntat cu probleme de greutate după naștere

Frumoasa blondină a declarat că s-a confruntat cu kilogramele în plus după nașterea celor două fetițe, mai precis a rămas cu trei kilograme în plus. Vedeta s-a chinuită să elimine kilogramele acumulate de-a lungul sarcinii cu cele două gemene, însă iau dat mari bătai de cap.

”Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit.

Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.”

,  a mai spus Valentina.

Citeste si: Valentina Pelinel, mămică pentru a patra oară?! Cristi Borcea a făcut marele anunț: ”Al zecelea și gata”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.