Valentina Pelinel, totul despre relația cu Cristi Borcea: ”În fața copiilor nu am plâns niciodată” Ce spune vedeta despre soțul său

Author: Diana Bostan

Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Sursa: Instagram- Valentina Pelinel Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2014. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii frumoși. Ce spune vedeta despre relația cu Cristi Borcea?

Valentina Pelinel a fost invitată în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, acolo unde a vorbit despre carieră, despre viața de familie și despre relația cu afaceristul Cristi Borcea.

Dezvăluiri inedite făcute de Valentina Pelinel din relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit faptul că ea și Cristi Borcea formează o familie fericită, însă sunt și momente mai tensionate atunci când vine vorba de afaceri sau de chestiuni ce nu țin de viața de familie.

Vedeta a mărturisit faptul că în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat, Cristi Borcea nu a plâns niciodată și nu s-a exteriorizat, afaceristul fiind o persoană puternică.

Spre deosebire de soțul său, Valentina Pelinel a recunoscut că este o fire sensibilă și că plânge atunci când simte nevoia. Valentina se declară o femeie norocoasă care știe că poate să plângă pe umărul soțului său și că poate primi sprijin din partea acestuia.

Chiar și așa, Valentina Pelinel a dezvăluit că nu a plâns niciodată în fața copiilor săi.

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri inedite din căsnicia cu Cristi Borcea: ”Soțul meu nu se zgârcește” Care este secretul unei relații armonioase

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Cristi este puternic, nu se exteriorizează.

Eu sunt mai sensibilă și plâng, dar e bine că te descarci. E normal că el îmi este cea mai apropiată persoană, plâng pe umărul lui. În fața copiilor nu am plâns niciodată. Nu vreau să mă vadă tristă niciodată, în fața lor e totul pozitiv. Și dacă sunt tristă, nu vreau să mă vadă”, a susținut Valentina Pelinel pentru WOWnews.

Cum a cerut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel în căsătorie

Deși erau implicați în relații romantice cu parteneri diferiți, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au simțit o chimie specială încă de la prima lor întâlnire. Afaceristul mărturisea că Valentina i-a furat inima în 2007, chiar la nunta ei cu Cristian Boureanu. Valentina a depășit momentul divorțului de Boureanu, în timp ce fostul patron dinamovist și-a încheiat relația cu Alina Vidican, deschizând calea pentru o posibilă relație între ei. În anul 2014, în timp ce Borcea era în arest, au început să circule primele zvonuri despre o posibilă idilă între afacerist și fostul model.

Citește și: Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului

Valntina Pelinel a dezvăluit pentru WOWnews faptul că nu a ținut cont de prejudecăți atunci când a venit vorba de relația cu Cristi Borcea, fiind sigură că între cei doi există o iubire adevărată.

”Ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru altul”, a spus Valentina Pelinel.

Vedeta a mărturisit faptul că a fost cerută în căsătorie la telefon, Cristi Borcea fiind extrem de hotărât și de direct. ”M-a cerut tot la telefon și foarte direct, ăsta e stilul lui. A și recunoscut. A fost frumos, indiferent de cum s-ar fi întâmplat, tot frumos ar fi fost”, a spus Valentina Pelinel pentru sursa menționată anterior.

Nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel a avut loc în Ungaria din dorința de a fi discreți și de a ține presa la distanță în ziua marelui eveniment.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.