Valentina rabda la frumusete si nu spune 'nu' nici cand vine vorba de injectii in cap! Tratamentul revolutionar pentru un par bogat

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Clip, clip, clipim si nu ne revenim! Tratament VAMPIR pentru par?

Suna a scenariu de film SF dar treaba e cat se poate de reala. Ca sa aiba un par mai frumos, Valentina Pelinel merge des la clinica dermatologica si se lasa pe mainile unui medic specialist. Procedura incepe cu aplicarea cremei anestezice. Produsul anestezic se lasa circa 45 de minute, o ora, dupa care se dezinfecteaza toata suprafata scalpului si se incepe procedura propriu zisa.

Dupa 40 de minute, este timpul sa inceapa operatiunea pe care o asteptam cu totii.

Intr-o eprubeta speciala doctorul a recoltat sangele Valentinei, intre 8 si 24 de ml in functie de zonele pe care trebuie sa fie tratata: pielea capului, fata, decolteu.

"Parul meu a fost un par stresat si merita toata atentia. A fost coafat si vopsit de nenumarate ori, erau momente acum multi ani cand eram coafata de 5 ori pe zi in saptamanile modei, deci merita toata atentia mea",
a marturisti Valentina Pelinel.

Dupa doar patru tratamente, rezultatele au inceput sa se vada. Tratamentul se efectueaza la distanta de o luna. Sunt necesare 3 sedinte dupa care se mai poate repeat la interval de 3 pana la 6 sau chiar 9 luni.

##VIDEO139272##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”