Valentine's Day 2021: Mesaje de dragoste, SMS-uri si felicitări pentru persoana iubită! Iată cum o poți impresiona de Ziua Îndrăgostiților

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 feb 2021, 17:41
Ziua îndrăgostiţilor! Foto(4)
Mesaje de ziua îndrăgostiţilor!
Sursa: Unsplash

Valentine's Day este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afecţiunea şi dragostea pe care i-o porţi printr-un mesaj de dragoste emoţionant.

Cele mai romantice mesaje de dragoste pe care i le poţi trimite partenerei de Valentine's Day. Aceste declaraţii de ziua îndrăgostiţilor te vor ajuta să-ți dezvălui sentimentele față de persoana iubită. Iată cele mai romantice mesaje de Valentine's Day.

Mesaje de Valentine's Day pentru persoana iubită

Pentru doamne este foarte important cu le surprinzi în astfel de momente importante din viaţa lor, precum Valentine's Day, gesturile mici fac întotdeauna diferenţa.

Aşadar, domnilor, dacă nu vă pricepeţi să alegeţi un cadou sofisticat de ziua îndrăgostiţilor, vă puteţi surpinde partenera cu o delcaraţie de dragoste. Iată cele mai romantice mesaje de Valentine's Day:

"Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina.”

"Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!”

"Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.”

„Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic îţi va îndrepta ea cursul!…”

“Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

“Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! “

“Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

“Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

Citeste si: Valentine's Day 2021: Destinații romantice perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Unde poți să mergi fără să stai în carantină

Declaraţii de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor

“Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

“Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”

“Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

“Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.”

“Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!”

“Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

 

“De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

“Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

„Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toata viaţa!”

„Te voi iubi la nesfârşit! Nu-ţi voi jura dar … IŢI PROMIT!”

“Ce prezenţă! Ce inteligenţă! Cât farmec! Şi ce ochi frumoşi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?”

„Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează şi că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte”.

„Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

Citeste si: Valentine's Day 2021: Ce filme să urmarești de Ziua Îndrăgostiților. Iată cele mai bune filme de dragoste

Mesaje de Valentine's Day pentru EL şi EA

"Te iubesc mult viața mea, te iubesc așa cum nu am mai iubit pe nimeni în viața mea, ai apărut atunci când aveam cea mai mare nevoie de tine, ești un înger pe pământ, orice aș face, orice mi-aș dori, iubire ca a ta nu voi mai găsi, te iubesc mult viața mea!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Dragostea mea pentru tine va dura până când un orb va reuși sa picteze zgomotul unei petale de trandafir căzută pe o masă de cristal. TE IUBESC!"

"Într-o zi mă vei intreba: Ce este mai important pentru tine, eu sau cu viața ta? Îți voi spune: viaţa mea… Nu pleca de lângă mine pentru ca TU ești viața mea!"

"Zile în șir m-am tot gândit ce cuvânt ar fi mai potrivit să-ți spun. Ca o dulce amețeală mă cuprinde atunci când mă gândesc la tine. Și acum mă pierd. Nu vreau, nu pot să mai gândesc. Pur și simplu te iubesc și alte cuvinte nu găsesc."

"Aș vrea să fiu o stea, să strălucesc numai pentru tine, să mă transform în ploaie, să cad ușor peste trupul tău fierbinte, apoi să mă evapor, s-ajung din nou în cer, să le zic îngerașilor cât de mult TE IUBESC!"

"Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zambete și dragoste, ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântat când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine."

"Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte și pe tine pentru totdeauna!"

"Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!"

"Este greu să vorbesc atunci când sunt îndrăgostit pentru că atunci când te privesc, frumusețea ta mă lasă fără răsuflare."

Citeste si: Mesaje de dragoste pentru EL, de Valentine's Day 2021. Cum să-l impresionezi de Ziua Îndrăgostiților

Mesaje de cuplu de Ziua Îndrăgostiţilor

"Eu mă simt atât de fericit, știi de ce? Pentru că sunt atât de norocos, știi de ce? Pentru că Dumnezeu mă iubește, știi de ce? Pentru că mi-a oferit un dar, știi care? Pe tine, dragostea mea!"

"Pot să nu te mai văd, dar nu pot să mi te scot din inimă. Pot să nu te mai ating, dar nu pot să mi te scot din minte. Poate nu mai însemn nimic pentru tine, dar tu vei fi întotdeauna specială pentru mine."

"Aș vrea să-ți fiu pătură, aș vrea să-ți fiu pat, aș vrea să-ți fiu pernă sub cap, vreau să fiu în jurul tău, vreau să te țin strâns în brațe și să fiu norocoasă persoană care te pupă de noapte bună."

"Fără tine… rătăcesc la întâmplare și toate cărările vieții îmi sunt pustii… Fără tine… sunt praf risipit inutil peste lucruri… Și dor și plecare… sunt fără tine… Dragostea mea!"

"Să vezi o lume într-un fir de nisip și cerul într-o salbatică floare, să ții infinitul în căușul palmei și eternitarea în fuga unei clipe…"

"Dumnezeu, înainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca să îți fie daruită. După toate acestea m-a creat pe mine să ți-o pot DĂRUI. Te iubesc DRAGOSTEA MEA!"

"Nu știu cui să mulțumesc că mi te-a scos în cale, dar a făcut cel mai nobil lucru… Ți-am zis că te iubesc?"

"Te iubesc din toată inima – îmi ia 2 secunde să îți zic, dar îmi trebuie o viață întreagă să îți demonstrez cât de mult."

"Dacă iubirea mea s-ar măsura, îți spun acum, dragul meu, că te iubesc până la cea mai îndepărtată stea, din cea mai îndepărtată galaxie, din cel mai îndepărtat univers, și înapoi, și tot așa, de o infinitate de ori!"

"Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Și nimeni nu-mi poate fura inima, pentru că ea deja îți aparține. Te iubesc mai mult decât orice!"

"Subsemnata, eu adică, declar că din accidentul de ciocnire pe care l-am avut când te-am cunoscut m-am ales cu inima frântă, m-am îndrăgostit total și iremediabil de tine. Te iubesc cu disperare!"

"Mă faci fericit și cred ca ție îți datorez bucuria de viață, îmi umpli viața de un sentiment de bine, de un sentiment că toate lucrurile sunt așa cum trebuie să fie. Te iubesc raza mea de soare!"

"În fiecare zi mă trezesc iluminat de dragostea pe care ți-o port, fiecare zi îmi pare mai bună, mai frumoasă pentru că tu exiști. Te iubesc dragostea mea mare!"

"Sunt 6 miliarde de oameni în lumea asta. Nu ştiu de ce-ţi dau ţie mesaje. Poate pentru că 5.999.999.999 de oameni nu te pot înlocui!"

"Picioarele tale sunt obosite? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua."

"Sunt un poliţist şi te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Sentinţa este închisoare pe viaţă în inima mea."

Citeste si: Cadou de Ziua Indragostitilor pentru EA! Ce cadou să-i faci iubitei tale în această zi dedicată iubirii?

Mesaje pentru cei care poartă numele de Sfântul Valentin

"De Sfântul Valentin, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în aceste clipe speciale. La mulţi ani!"

"Scumpă Valentina, îţi doresc să îţi sărbătoreşti ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire şi de privirile pline de iubire ale celor dragi ţie! La mulţi ani!"

"Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere să fie un pas înainte, iar gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La mulţi ani, Valentin/Valentina!"

"Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale, să răsară mereu câte o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!"