Valeria Arnăutu, interpretă de muzică populară, și-a testat abilitățile în bucătăria Dimineața cu noi, 26 iulie 2022. Ce rețetă a pregătit artista

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 apr 2023, 03:55

Interpreta de muzică populară a decis să-i încânte pe matinali cu un pilaf sârbesc.

Valeria Arnăutu este invitata de astăzi de la Dimineața cu noi care își testează limitele în bucătărie. Recent întoarsă de la un festival de muzică din Muntenegru, artista a trecut prin platoul matinalului pentru a pregăti un preparat delicios.

Valeria Arnăutu, lecții în bucătărie, la Dimineața cu noi

În fiecare săptămână, în platoul Dimineața cu noi vine câte un invitat special pentru a-și testa abilitățile în bucătărie.

Valeria Arnăutu, interpretă de muzică populară, cu experiență de peste 40 de ani în domeniu, a venit astăzi în platoul matinalului și a pregătit un preparat delicios. Aceasta îi învață pe matinali cum să pregătească orez sârbesc.

Artista a dezvăluit că îi place să gătească, iar preparatul pe care l-a pregătit astăzi este unul extrem de delicios.

Pentru că este un preparat care necesită mai mult timp de pregătire, Patrizia Paglieri s-a oferit să o ajute pe artistă în bucătărie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

Pe lângă rețetele pe care Patrizia Paglieri le pregătește zilnic în emisiunea Dimineața cu noi, invitații care vin în platou și gătesc împărtășesc din experiențele lor și le arată telespectatorilor preparatele pe care ei le pregătesc cu regularitate acasă și pe care vor să le împărtășească și cu cei din fața micilor ecrane.

Astfel, astăzi, Valeria Arnăutu, i-a învățat atât pe matinali, cât și pe telespectatori cum se face orezul sârbesc. Chef Patrizia a dezvăluit că este prima dată când aude de acest preparat.

Citeste si: George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.