Valerie Lungu și mama sa nu își mai vorbesc! Ce spune influencerița despre cea care i-a dat viață: „Nu tolerez amenințările sau minciunile”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 apr 2024, 10:01

Valerie Lungu și mama sa nu își mai vorbesc! Ce spune influencerița despre cea care i-a dat viață: „Nu tolerez amenințările sau minciunile”

Sursa: Valerie Lungu Instagram

Valerie Lungu, creatoare de conținut în mediul online și una dintre cele mai apreciate moldovence în acest domeniu, nu are o relație deloc bună cu cea care i-a dat viață.

Valerie Lungu are o comunitate extrem de mare în online, acolo unde postează conținut zilnic pentru urmăritorii săi. Alături de Alex Gîlcă, partenerul ei, reușesc să creeze cele mai frumoase și apreciate poze și videoclipuri de pe rețelele sociale.

Viața de familia a influenceriței nu este tocmai cunoscută, înseamnă un lucru e cert: Valerie și mama sa nu își mai vorbesc, iar blondina a dezvăluit care sunt principalele motive care au dus la separare.

De ce este certată Valerie Lungu cu mama sa

În două fotografii postate pe InstaStory, Valerie a răspuns la o întrebare.

„Te urmăresc de foarte mult timp. Ești superbă, dar de ce tu și mama ta nu vă mai urmăriți pe Instagram?” a fost întrebarea adresată acesteia.

Valerie nu a mai stat pe gânduri și, din cauză că s-a tot confruntat cu această întrebare, a fost sinceră cu urmăritorii săi.

Se pare că principalele motive care au dus la această răcire între mamă și fiică ar fi minciuna și amenințările. 

„Această întrebare și acest subiect care tot apare la TV și pe pagina mea!

Fiecare poveste are două părți și două opinii, eu sunt o persoană destul de privată și o să păstrez informațiile negative și lucrurile care se întâmplă în viața mea private!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Eu am încercat tot ca să păstrez o relație calmă. Să ajut când este nevoie, moral și financiar. Să fac cadouri: vacanțe, mașini, casă.. Cred că mi-am făcut datoria de fiică așa cum trebuie. Totul are un punct, fiecare om are o limită!

Prefer să-mi conduc propria viață, având propriile mele viziuni în privința modului în care trăiesc, cu cine trăiesc, cum cheltuiesc banii și unde.

La 30 de ani, mă consider destul de matură pentru a lua aceste decizii singură. Nu doresc să fiu controlată de „alții” sau să acționez sau să acționez conform dorinței „lor”. Nu tolerez comportamentul negativ, amenințările sau minciunile pentru a-și valida puterea. Din aceste motive, am decis să nu mai vorbesc cu acea persoană.

Sper să fie apreciată această decizie, mai mult de atât nu pot să spun! Și așa am vorbit destul despre acest subiect,” a

spus Valerie.

Ce spunea Valerie Lungu despre mama sa, în urmă cu aproape un an

Relația dintre Valerie și mama sa nu a fost întotdeauna una proastă, întrucât vedeta a recunoscut că îi este recunoscătoare mamei sale pentru tot ceea ce i-a oferit. De asemenea, blondina mărturisea că mama ei îi este asemenea unei prietene și pot discuta orice împreună.

„Nu este deloc ușor să am o mamă cunoscută, mai ales că, atunci când am fost mică, mama lucra foarte mult ca să întrețină familia și era destul de ocupată. Mama mi-a oferit tot ce e mai bun și am avut cea mai frumoasă copilărie, pentru că toate verile eram la țară și nu știam ce înseamnă telefon, tabletă. Știu cum e să ai grijă de animale și să te bucuri de lucrurile simple. Mama este prietena mea cu care vorbesc orice, e amuzant că avem uneori niște dezbateri pe anumite subiecte pe care doar o familie de artiști le poate înțelege,” declara Valerie Lungu, potrivit VIVA.