Valerie Lungu, val de hate după ce a postat o fotografie cu un titlu despre război: „Oamenii au impresia că sunt nesimțită”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 oct 2023, 11:36

Valerie Lungu este agasată de internauți

Sursa: TikTok

Valerie Lungu este o renumită bloggeriță și influenceriță din România. Aceasta se focusează pe domeniul modei, inspirând mii de persoane prin ținutele ei.

Valerie Lungu este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, având sute de mii de urmăritori, care apreciază aparițiile ei și se inspiră din conținutul pe care aceasta îl creează.

Ce fotografie a postat Valerie Lungu

Cu toate că și-a obișnuit fanii cu postări regulate, influencerița a transmis că, pentru un timp, nu va mai fi activă pe rețelele de socializare, întrucât a primit un val de critici dure din partea internauților, după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apărea un ziar cu războiul din Israel pe

prima pagină.

„Voi dispărea de pe social media pentru o perioadă! Pentru că nu mă simt bine și nici nu vreau să creadă lumea că promovez războiul.”,  a transmis bloggerița în mediul online.

@valipetcuro

valerie lungu aeriana razboi

♬ original sound- Vali Petcu

Detaliul care a stârnit reacțiile celor din online a constat în faptul că ziarul era pe jos, chiar la picioarele lui Valerie: „ Ieri când îmi făceam poze la încălțăminte cu ziar, ziarul avea două noțiuni, una cu Madona, Una cu Taylor Swift și una cu războiul.”

Însă, ea a argumentat faptul că ziarul a apărut în fotografie pur și simplu, ci nu a fost pus special pentru a arăta, indirect, că susține teroriștii.

Ba din contră, aceasta a mărturisit că ea este de partea oamenilor nevinovați, care, în aceste momente, sunt prinși în atacurile din Israel.

„Eu chiar empatizez cu oamenii care sunt în război, nici de cum nu vreau să promovez treaba asta, pentru că nu mă simt confortabil să promovez războiul. Doamne iartă-mă, îmi doresc pace și iubire pentru toată lumea.”,  a explicat Valerie Lungu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Exclusiv! Cum a ajuns Valerie Lungu să facă bani din social-media: "Este singura mea sursă de venit. Nu este ușor!"

Valerie Lungu este pusă la pământ de întreg valul de hate

Influencerița a ținut să motiveze acest lucru, pentru a atenua hate-ul masiv primit de la oamenii din mediul online, care au judecat-o dur pentru respectiva imagine.

„Am văzut că e plin TikTok-ul cu clipuri despre mine, cum că eu promovez război, dar eu pur și simplu am postat o poză din greșeală, nici măcar nu pe aia voiam s-o postez.”,  a mai spus Valerie.

După aceea, bloggerița a izbucnit în lacrimi, deoarece se simte foarte prost pentru că a publicat acea poză fără să-și dea seama de ceea ce se poate interpreta în urma ei.

De asemenea, Valerie Lungu se simte și foarte copleșită de toate replicile aspre direcționate către ea.

„Ce prost mă simt! Oamenii au impresia că sunt nesimțită și că-mi doresc război în lume.(...) Efectiv am ieșit din metrou panicată de tot hate-ul pe care îl primesc.(...) Nu mi-am dat seama și nici nu mi-a scris nimeni.”,  a adăugat influencerița.

Citește și: Valeria Lungu, unul dintre cei mai profitabili influenceri. Cât câștigă pe lună fosta concurentă Bravo, ai stil!