Vali Vijelie ii face cadou Xoniei, de ziua ei, un ATV!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Miercuri, 23 aprilie, de la ora 20.00, la Kanal D, cantareata Xonia si Vali Vijelie vor face echipa in emisiunea "Deschide Camera Comorilor!".

Cei doi formeaza al doilea cuplu de vedete care incearca sa puna mana pe cat mai multe premii din Camera Comorilor. Inca de la inceputul jocului, Xonia a primit sfaturi de la Vali Vijelie, dar si promisiunea ca daca nu va reusi sa sustraga din Camera Comorilor ATV-ul mult dorit, il va face cadou acesteia, de ziua ei.

"Xonia, iti dau un sfat: niciodata sa nu cumperi papuci unui barbat! Lasa-l sa isi cumpere singur.

Am vazut cat de mult te lupti ca sa scoti cat mai multe premii si cat de mult iti doresti acest ATV. Daca nu vom castiga ATV-ul, de ziua ta, ti-l voi face cadou", i-a spus Vali Vijelie Xoniei.

Cum s-a descurcat echipa formata din Vali Vijelie si Xonia veti afla urmarind in aceasta seara, de la ora 20.00, emisiunea" Deschide Camera Comorilor!", la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.