Vali Vijelie în lacrimi la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''! Ce l-a făcut pe celebrul manelist să cedeze. Un interviu de exceptie, marţi, de la 22:30, pe Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 ian 2021, 12:34
Vali Vijelie la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Vali Vijelie este următorul invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai". Artistul va răspunde la cele mai controversate şi emoţionante întrebări din cariera s-a de cântăreţ, dar şi din viaţa de familie. Cântăreţul de muzică de petrecere a izbucnit în lacrimi în timpul interviului realizat de Denise Rifai. Ce l-a făcut pe celebrul manelist să cedeze?

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi cântăreţi de muzică de petrecere din România. Artistul provine dintr-o familie de muzicanţi, iar toata viaţa s-a dedicat muzicii. Pentru Vali Vijelie scena este locul în care se simte cel mai împlinit, dar cel mai de preţ lucru al artistului este familia.

Vali Vijelie în lacrimi la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Pentru Vali Vijelie, familia este cel mai de preţ lucru. Artistul este un familist convins, iar publicul îl iubeşte pentru valorile familiei pe care le împărtăşeşte. Artistul îşi compune versurile pieselor în funcţie de proprile trăiri şi experienţe pentru a transmite publicului exact ce simte şi trăieşte în acel moment.

Vali Vijelie este asociat cu genul de muzică pe care îl cântă, el a fost printre primii artişti din România care s-au lansat în acest gen muzical.

El a devenit cunoscut peste tot în lume şi apeciat pentru talentul său.

Însă, Vali Vijelie este un om sensibil, mai ales când vine vorba de familia sa, pe care o iubeşte mai presus de orice. În interviul cu Denise Rifai, artistul a fost întrebat dacă "V-aţi supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?" Această întrebare i-a atins coarda sensibilă artistului şi a izbucnit în lacrimi, moartea mamei sale este un subiect care îl sensibilizează foarte tare şi despre care evită să vorbească.

Vali Vijelie îşi va deschide sufletul şi va vorbi în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre cea mai grea pierdere din viaţa lui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Vali Vijelie nu își serbează niciodată ziua de naștere. Care este, de fapt, motivul: "Îmi aduc aminte…"

Vali Vijelie va răspunde la cele mai controversate întrebări din viaţa sa la ''40 de întrebări cu Denise Rifai'' 

Vali Vijelie sau Valentin Rusu pe numele său, este următorul invitat în emisunea ''40 de întrebări cu Denise Rifai''. Va fi un interviu de excepţie cu unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică de petrecere din România. Artistul va răspunde la cele mai nebănuite întrebări din cariera sa de interpret, dar şi la cele mai emoţionante şi sensibile întrebări din viaţa de familie.

" De ce nu purtați în acte numele tatălui?", “Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, “Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”, “Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, “Poate un bărbat să iubească două femei?”, sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Vali Vijelie în ediția de marți, 2 februarie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, pe Kanal D.