Vali Vijelie, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai! Detalii incredibile din viata manelistului: ''Am trimis-o pe soția mea acasă...''

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 03 feb 2021, 08:50
Vali Vijleie în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă seria interviurilor cu oameni din lumea mondena.

În fiecare seară de marți, începând cu ora 22:30, emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"  reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor.

În această seară, invitatul este Vali Vijelie, care trebuie să răspundă la cele mai incomode 40 de întrebări formulate cu mare atenție de jurnalista Denise Rifai. 

Citeste si: Cine este, de fapt, soția lui Vali Vijelie? Iată cum arată Carmen Rusu

Vali Vijleie în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai

Vali Vijelie este unul dintre cei mai renumiți și mai iubiți maneliști din România. În această seară, artistul va răspunde la cele mai controversate şi emoţionante întrebări din cariera s-a de cântăreţ, dar şi din viaţa de familie. Cântăreţul de muzică de petrecere a izbucnit în lacrimi în timpul interviului realizat de Denise Rifai. Frumoasa prezentatoare i-a pus o întrebare care l-a emoționat foarte tare.

Întrebarea pe care i-a adresat-o Denise lui Vali Vijelie este: "A alinat timpul durerea pierderii părinților?" Această întrebare l-a făcut pe Vali Vijelie să își aminteșete de cele mai grele clipe din viața sa, astfel manelistul a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: De ce a renunțat, de fapt, Vali Vijelie la celebra lui mustață? De vină este un alt artist de la noi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că mama artistului a murit chiar în ziua în care el trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere! În loc de petrecere cu familia şi prietenii, în acel an, Vali Vijelie şi-a petrecut ziua de naştere plângându-şi pierderea. 

"Nu! Nu a alinat! O să spun de ce. Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere.

Atunci, c la ea și... mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci... nu-mi mai fac ziua.", a spus Vali Vijelie cu lacrimi în ochi.

Vali Vijelie, marcat de dramele din viața sa

Într-un an, de Sfântă Mărie, a murit tatăl său.

Apoi, după ce l-a condus pe ultimul drum, a fost nevoit să plece la cântare. Pentru că avea un contract semnat, nici nu a putut rămâne la pomană, situaţie pe care o regretă şi acum.

Citeste si: Câți frați are Vali Vijelie? Putină lume știe cum arată frații Vijelie și cu ce se ocupă fiecare

"Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15  august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu.

În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi",  spunea Vali Vijelie în urmă cu ceva timp.