Vali Vijelie, trădat de aproapele lui: ”Ochii vad, inima cere” Cea mai importantă lecție pe care artistul a învățat-o

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 dec 2022, 08:55

Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere, tradat de aproapele lui.

Vali Vijelie a declarat, într-un interviu pentru Fiță cu Adiță, emisiunea o puteți urmări online, pe canalul de YouTube theXclusive, în fiecare zi de vineri, despre cum a fost trădat de prieteni, dar și despre infidelitățile sale.

Cea mai importantă lecție pe care Vali Vijelie a învățat-o de la prieteni

Vali Vijelie este un artist consacrat, cu un palmares excepțional.

Piesele lui au devenit istorie și încă se numără printre cele mai ascultate hituri la petreceri. Pe lângă vocea excepțională pe care o are, Vali Vijelie nu a avut o viață tocmai ușoară, însă prin muncă a reușit să se ridice și să ajungă ceea ce este astăzi. De-a lungul anilor acesta a dezvoltat un viciu, mai exact pasiunea pentru femei. Artistul nu se sfiește să-și recunoască infidelitățile, mai ales că din fiecare mariaj a rezultat câte un copil.

”Eu știu la ce vrei să...ochii văd, inima cere, ar fi fost culmea să fiu perfect și hoțul neprins e negustor cinstit, să ne înțelegem, nu? Referitor la fete, ca să înțeleagă oamenii despre ce e vorba...(n.r Ai fost dezamăgit de apropiați?) Am avut foarte multe dezamăgiri...Tot de la un prieten de-al meu am învățat, tot timpul, când ajuți pe cineva, să nu ai așteptări pentru că s-ar putea să ai dezamăgiri.

Când ai făcut un lucru pentru cineva și l-ai ajutat, știe Dumnezeu ce are de făcut”, a declarat Vali Vijelie.

Citeste si: Ce mașină conduce Vali Vijelie! Manelistul se mândrește cu bolidul său de lux

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși a trecut prin mai multe mariaje eșuate, Vali Vijelie a declarat că soția lui, Carmen, cu care este împreună de 25 de ani, este cea mai potrivită persoană pentru el.

”Cea mai potrivită pentru mine și o să spun de ce. Ea este echilibrul meu, de fiecare dată când fac ceva mă sfătuies cu ea. Este persoana care mi-a dăruit tot ce este mai frumos pe lumea asta, copiii mei. Eu îmi iubesc toți copiii”, a spus Vali Vijelie despre soția lui.

Citeste si: Vali Vijelie, rege în Cuba! Celebrul cântăreț a petrecut o vacanță de o jumătate de lună! "În Cuba e că la noi pe vremea lui Ceaușescu, erau goale vitrinele"