Vama Veche a rasunat vineri seara de muzica si hohote de ras

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Petrecerea de 1 Mai a inceput inca de vineri seara pentru turistii  sositi in Vama Veche. Imediat ce s-a intunecat, muzica a inceput sa rasune in boxele de pe plaja iar tinerii s-au intrecut in miscari care mai de care mai indraznete.

O tanara domnisoara blonda, studenta, este venita din Cehia insa numai la carte nu i-a stat mintea aseara. A dansat mai ceva ca o animatoare. De parca ar fi simtit ca are concurenta, la cativa pasi distanta un tunisian pe nume Alex isi arata talentul la dans.

Poate ati crezut ca din boxe a rasunat numai muzica rock, insa, surpriza! Hip hop-ul a fost la mare cautare, desi explicatia nu ar tine de  muzica, ci mai de graba de licorile din pahare. Cei care nu s-au incalzit  de la dans au facut un foc de tabara. Nu de alta, dar fesurile de lana, gecile groase si bocancii nu le-au fost suficiente. Chiar daca si-a pus o ghirlanda colorata in jurul gatului, de parca ar fi fost in Hawaii, un tanar a cam inghetat de frig.

Distractie a fost si in statiunea Mamaia. Aici, turistii n-au petrecut pe plaja, precum vamaiotii, ci si-au pus hainele cele mai scumpe si au iesit in cluburi. Printre cei care au dat startul distractiei s-a aflat si Tania Budi, care si-a deschis clubul de la malul marii inca de aseara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

De la petrecere nu a lipsit Catalin Botezatu, care a venit pe litoral pentru a-i fii alaturi prietenei sale.

In cluburile de pe litoral au fost la moda decolteurile adanci, tocurile inalte si sampania fina, ingrediente care au transformat  prima noapte din  minivacanta  de 1 Mai intr-o petrecere incendiara.

Distractia va continua si sambata, iar vremea  tine cu turistii. Afara sunt 19 grade Celsius, o temperatura  perfecta pentru o zi de 1 Mai reusita.

##VIDEO137275##

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.