Vama Veche este si anul acesta statiunea contrastelor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:13

Plaja s-a umplut de turisti care stau la cort, pe bani putini, si se bucura de briza marii.

Altii, mai pretentiosi, se rasfata in resorturile de 4 stele din cea mai boema statiune de pe litoral. Iata cat va costa o vacanta in Vama.

Concediul in Vama Veche este o adevarata provocare pentru turistii care au venit cu cortul. La ora pranzului, dupa ce-au servit masa, aceste doamne din imagine sunt harnice ca niste albine- spala vasele la lighean cu aceeasi sarguinta cu care o fac si in bucataria de-acasa.

Din cortul pe care l-au instalat pe plaja din Vama nu le lipseste absolut nimic- mancare au cat pentru toata saptamana, iar dormitoarele sunt mai ceva ca la hotel!

Traditional isi petrec vacanta aici si niste tineri din Polonia. Pe Magda- proaspat medic psiholog-  am gasit-o in cort, savurand o rosie proaspata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Nici nu e de mirare ca domnisoara se racoreste cu legume.

In cortul ei, e ca-n cuptor.La cativa pasi distanta, o doamna venita dintre betoanele  capitalei, a gasit metoda ideala ca sa nu mai transpire- a construit  in apropierea apei un umbrar dintr-un cearsaf si cateva bete de lemn.

In timp ce unii construiesc castele de nisip pe malul apei sau se lafaie la soare, langa cort, altii sunt tratati regeste, in hotelurile de 3 si 4 stele din Vama Veche.

Aici,  algele si umbrelele de paie au fost inlocuite cu iarba tunsa la linie, iar apa de mare a fost inlocuita cu o piscina imensa.

Cum de au ajuns acesti turisti pretentiosi- fani ai Vamii? Ei bine, ei sunt cei care lucreaza in corporatii, castiga bine, dar care vor sa evadeze intr-o oaza de liniste. O camera dubla intr-un resort de 3 sau 4 stele din Vama veche costa in aceasta perioada, de la 220 de lei pe noapte.

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.