Vama Veche, luata cu asalt de catre turisti straini! Chefuri de pomina pe litoralul romanesc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 16:50

A tunat, a fulgerat si i-a adunat! E cuvantul de ordine din Vama Veche. Iar 1 Mai ca anul acesta, nici ca s-a mai pomenit.

Atat de departe li s-a dus vestea petrecerilor fara inhibisii, încât au venit turisti din cele mai îndepartate colturi ale lumii!
Spiritul minivacantei de 1 Mai a reusit sa cuprinda o lume intreaga. Aceasta este si explicatia pentru care la Vama Veche s-au strans oameni din cele mai indepartate colturi ale Planetei sa sarbatoaresca- din Japonia, din Iran, de peste tot!

Altii au motive intemeiate  pentru care au ales Vama, dupa cum ne marturiseste unul dintre turisti: „ O sa-ti spun o poveste pe care n-o s-o crezi! Acum 12 ani am terminat o relatie.

Prietena mea m-a parasit. Si, impreuna cu un prieten, aveam concediu, si am decis sa facem o calatorie cu masina. Si am venit in Romania cu masina, cu o harta si am gasit Vama Veche”

Si daca tot e mare si soare, unii indraznesc sa faca si mult asteptata baie. Ce daca afara aerul nu avea mai mult de 17 grade? In apa, nu se simte.
Si destui au cutezat sa faca o baie. Restul turistilor nu se aventureaza decat la malul marii pentru o balaceala scurta la malul apei sau se plimba pur si simplu la plaja.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Asa ca daca v-ati gandit sa plecati maine la mare, ar fi bine sa va luati si cortul. Rezervarile in majoritatea locurilor de cazare s-au facut inca din februarie.

Iar acum nu mai e loc nici sa arunci un ac. Cei care s-au gandit din timp la vacanta n-au cheltuit o avere. Din contra! Diseara, in vama, sunt asteptati mai multi artisti sa concerteze. Asa ca distractia e abia la inceput…

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.