Vama Veche nu mai este ce-a fost odata! Turistii spun ca totul s-a schimbat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:34

A fost odata ca niciodata o plaja simpla, neatinsa si necalcata de cei care nu stiau sa simta libertatea. O oaza de liniste destinata celor mai rebeli.

Oricat de mult si-ar fi dorit vamaiotii sa pastreze neschimbata imaginea Vamii Vechi, vantul schimbarii  a batut  si pe aici.

 

Cat vezi cu ochii, sezlonguri si baldachine pe care se rasfata  fete bronzate la solar, baieti cu muschi care nu mai beau cate doi din sticla cu bere ci se cinstesc acum cu bauturi scumpe.

 

Acum pe plaja, pe vechii vamaioti ii recunosti de la o posta.

N-au muschi, n-au ghiuluri, nu stau in baldachine si nici in hoteluri de cinci stele.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Oamenii locului spun cu amar ca nisipul din Vama era cel mai fin de pe tot litoralul.

Acum insa a fost carat cu basculanta pentru constructia vilelor.

 

Turistii nu se mai cazeaza la ei in fundul curtii ci la pensiuni dotate cu aer conditionat si tot dichisul. In plus, daca acum cinci-zece ani Vama Veche era considerata o statiune ieftina, acum preturile au luat-o razna.

 

Totusi un singur lucru nu poate sterge modernizarea din Vama Veche: spiritul liber si nostalgia vremurilor de altadata.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.