„Vameșii elevețieni ne-au tras pe dreapta” Ce au pățit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la intrarea în Elveția! Au fost controlați la sânge dintr-un motiv banal

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 ian 2024, 15:24

„Vameșii elevețieni ne-au tras pe dreapta” Ce au pățit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la intrarea în Elveția

Sursa: TikTok Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plecat în Elveția, însă mare le-a fost mirarea când au fost trași pe dreapta pentru un control de rutină. Vameșii au început să verifice bagajele celor doi la sânge.

Cei doi îndrăgostiți au decis să plece împreună cu băiețelul lor în Elveția, însă vacanța a început cu peripeții.

Ce au pățit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la intrarea în Elveția

Cristina Șișcanu a surprins întreaga operațiune într-un filmuleț pe TikTok, moment în care vameșii elvețieni le luau bagajele la control. Aceasta susține că singurul motiv pentru care ar fi fost opriți e faptul că au văzut numărul de România pe mașină.

„Suntem la intrare în Elveția și ce credeți, văzându-ne cu număr de România, ne-a oprit și acu m ne-au zis să trageam pe dreapta. Probabil vor să ne verifice mașina, să verifice bagajele, habar n-am, să vezi acum cum îmi scot chiloții pe aici, ca pe vremuri.

Ideea este că toți cu numere ale altor țări sunt lăsați. Și acum ne verifică bagajele.

Să vedem dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după trebuie să le punem la loc, și așa îl închidem greu. Este ceva rău.

Ce vreau să vă spun este că ne-a oprit pentru că suntem români, îmi vine să și plâng. Mi-a căutat în geanta Dior, în căciulă, ce credea că-mi găsește acolo?” a spus ofensată, dar și amuzată de situație, Claudia Șișcanu.

Nici soțul ei nu s-a arătat prea fericit de situație și a reacționat imediat, deranjat de atitudinea rece a elvețienilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cristina Șișcanu, apariție controversată. Soția lui Mădălin Ionescu a primit un val de critici din partea internauților, după ce a apărut îmbrăcată sumar pe internet

„Așa de tare m-am enervat!” a reacționat Mădălin Ionescu, după ce s-a urcat înapoi în mașină.

@cristinasiscanu
♬ sunet original- CristinaSiscanu

Ce dificultăți au întâmpinat Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în relația lor

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împărțit același drum al vieții timp de 13 ani, însă debutul relației lor a fost presărat cu multe provocări, din cauza numeroaselor critici și răutăți venite din partea altora.

El era prezentator, iar ea îndeplinea rolul de reporter în cadrul aceleiași televiziuni. Cu toate zvonurile care circulau, sugerând că Mădălin ar fi avut o relație extraconjugală cu Cristina, în contextul în care el era deja căsătorit înainte de a o întâlni, acesta a dorit să lămurească definitiv situația.

Citește și: Motivul pentru care Mădălin Ionescu a fost dat afara din funcția de prezentator: ”M-au sunat șefii cât eram în vacanță” Cum s-a răzbunat vedeta în urma acestei întâmplări

Cu toate că zvonurile spuneau că Mădălin Ionescu și-ar fi abandonat prima soție în favoarea lui Cristina Șișcanu, prezentatorul a dorit să încheie aceste speculații. El a subliniat că era deja separat în momentul în care a început relația cu moderatoarea.