Van Damme, din nou in Romania. Actorul filmeaza in Muntii Fagarasului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Nimic nu mai misca la Balea Lac! Jean Claude Van Damme, celebrul actor american, filmeaza in Muntii Fagarasului o reclama.

Actorul a fost modest si a stat de vorba minute bune cu jurnalistii. Iata cum arata starul care face spagatul ca nimeni altul la 53 de ani. Turistii care au trecut pe la Balea Lac au fost uimiti sa dea nas in nas cu Jean Claude Van Damme.

Celebrul actor de la Hollywood a ajuns in Romania, pe aeroportul Otopeni, si apoi, a fost preluat de un elicopter si urcat pana la cota 2000.

Actorul a aterizat direct pe gheata lacului. A venit la noi sa filmeze o reclama pentru o marca de bere.

Van Damme a coborat din elicopter, plin de energie, dornic, probabil, sa descopere peisajul. In jurul pranzului, Van Damme a coborat din cabana unde este cazat. Imbracat intr-o geaca groasa si lunga, cu ochelari de soare, ghete potrivite pentru zapada, s-a indreptat in pasi alerti spre platoul de filmare.

Ca sa reziste temperaturilor ceva mai scazute din munti, nu a uitat sa-si ia si un pahar cu ceai.

Actorul a dat chiar indicatii tehnice echipei de filmare. Le-a explicat cu gesturi largi cum s-ar putea realiza o scena. Nu i-a mai pasat de frig. Si-a dat geaca jos si s-a urcat pe snowmobil. A asteptat, insa, minute bune pana sa inceapa filmarea. La un moment dat, s-a intors la cabana.
A salutat cu gesturi largi presa.

Filmarile au durat intreaga dupa amiaza. Van Damme a trebuit sa alerge prin zapada si sa tina sub control o bucata enorma de gheata scoasa din lacul Balea. „ Ma bucur sa fiu aici! Dupa cum stiti, sunt un mare fan al peisajelor din Romania si am facut si filme aici ” Actorul a facut si previziuni economice: „ Cred ca economia va creste incet.

Oamenii muncesc din greu si sunt draguti ”.

##VIDEO105507##

Apoi a vrut sa plece, insa si-a amintit ca a uitat ceva. Vedeti ce-a facut, in materialul video! In plus, turistii care au schiat in zona si l-au zarit pe starul american s-au tinut de glume: „ Domnilor, m-a trimis Van Damme sa va spun ca urca pe munte si face spagatul intre varful Budeanu si Creasta ”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar daca este in Romania, Van Damme nu s-a abatut de la dieta obisnuita. Dis-de-dimineata, a servit la micul dejun fulgi de ovaz cu miere, o omleta facuta doar din albusuri si o salata simpla din rosii. A cerut branzeturi belgiene si legume proaspete. Nu a vrut sa guste din celebra telemea de la Sibiu.

In cabana de la Balea Lac, acolo unde este cazat actorul, camera a fost redecorata. Van Damme a cerut un pat mare si mobila noua. Chiar si un aparat de fitness. Toate au fost aduse cu un elicopter. Din echipa sa fac parte peste o suta de oameni.

A fost nevoie de peste 40 de drumuri cu telecabina pentru ca tot echipamentul sa ajunga pe munte. In ultimii ani, Van Damme a stralucit mai degraba in reclame decat pe marele ecran. La 53 de ani, celebrul sau spagat a atras milioane de vizualizari pe Internet.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.