Vanatorii de promotii NU RENUNTA! Sute de clienti s-au imbulzit la deschiderea unui hipermarket VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 16:45

Peste o suta de vanatori de chilipiruri aproape ca s-au calcat in picioare pentru a prinde promotii la tigati si cuptoare cu microunde.

De frica sa nu piarda produsele la oferta, galatenii mai aveau putin si treceau cu carucioarele unul peste altul. Cand s-au vazut ajunsi in magazin, oamenii nu stiau pe ce sa puna mana mai repede. Oferte au fost si la surubelnite electrice si la cuptoare cu microunde, care au disparut pe rand de pe rafturi, iar angajatii abia faceau fata cu reaprovizionarea. Altii cumparau tot ce prindeau, fara sa stie pe ce dau banii.


Aproape toti si-au incarcat carucioarele si s-au indreptat spre casa. Acesta este cel de-al doilea supermaket care se deschide in Galati, saptamana aceasta. Si la Constanta a fost agitatie mare pentru produse la oferta. Oamenii nu s-au linistit pana nu au pus mana pe cat mai multe obiecte. In timp ce unii isi umpleau carucioarele cu tot felul de obiecte, altii dadeau buzna la raftul cu carne de pui.
Pretul era numai bun pentru perioada de criza.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.