Vandici si Varciu au devenit COLEGI de munca! Ieri se iubeau, azi formeaza cel mai nou cuplu de prezentatori tv!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Din 28 iulie, la Kanal D, cei doi vor prezenta un late night show matrimonial... la piscina.

Ilinca Vandici si Liviu Varciu vor prezenta cel mai incitant show al noptii, incepand din 28 iulie, la Kanal D: "O iubire de-o vara".

Sa mai zica cineva ca fostii iubiti nu pot lucra impreuna dupa despartire sau ca... nu exista prietenie dupa o relatie de iubire. Aiurea! Ilinca Vandici si Liviu Varciu demonstreaza contrariul. Cei doi formeaza cel mai NEASTEPTAT cuplu de prezentatori tv. Ei au devenit colegi de serviciu, la Kanal D, iat debutul impreuna se va intampla in scurt timp.



Emisiunea pe care o vor prezenta va fi un late night show matrimonial ce va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri de la 22.15, si va contine toate ingredientele care sa-i tina pe telespectatori in fata micilor ecrane: seductie, tineri frumosi si spontani gata sa-si gaseasca parteneri sau partenere, dans, muzica, teste menite sa dezvaluie ce se ascunde in fata unor chipuri si trupuri frumoase.


Cel mai seducator show de noapte al verii va fi transmis, in direct, de la piscina Militari Residence din Bucuresti.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.