Vanessa face dezvaluiri: "Oana mi-a cerut sa fac o vraja ca mama ei sa moara" - Zavoranca s-a dus cu un cufar la vrajitoare si i-a cerut sa i-l dea pe Necuratul

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Vrajitoarea Vanessa a venit miercuri seara la WOWbiz si a povestit ce lucrari i-a facut Oanei Zavoranu in urma cu cativa ani.

Vanessa a spus ca Oana a venit la ea de mai multe ori si ca i-a facut mai multe vraji. Vrajitoarea a negat insa ca a facut vreo vraja de moarte Marioarei Zavoranu.

Oana a venit la vrajitoare, e adevarat, isi dorea foarte mult sa intre in posesia Agricomex-ului. Mi-a cerut moartea mamei sale, dar nu am acceptat, cred ca de aceea m-a si dat in judecata. Ati vazut ca ea spunea ca este Lucifer.

Ea isi scria anumite dorinte, aprindea lumanari in fata oglinzii, facea si ea niste vraji. Oana este o persoana cu caracter dublu. NU se pot face vraji de moarte. Cand a venit la mine, mi-a adus fotografii, hartiute, legate intr-o punguta", a spus Vanessa.

Aflati mai multe detalii socante pe WOWbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”