Vanessa Paradis va primi 100 de milioane de lire sterline in urma separarii de Johnny Depp

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:38

Cuplul, care are doi copii, Lily Rose si pe Jack si-a anuntat separarea saptamana aceasta, iar actrita se va alege cu o suma imensa chiar daca nu au fost niciodata casatoriti.

Johnny ii va da Vanessei o suma uriasa in valoare de 100 de milioane de lire sterline pentru a pastra o relatie amicala, decat sa mearga prin tribunale.

Avocatul vedetelor de la Hollywood Robert Naschin a spus pentru The Sun: Daca cei doi ar fi fost casatoriti, sotia domnului Depp ar fi avut dreptul sa ceara 50% din avere cat si pensie alimentara pentru copii. Pentru ca nu sunt casatoriti, acest lucru nu se aplica.


Actorul din 'Pirates of the Caribbean' a castigat anulu trecut 50 de milioane de lire sterline singur si are proprietati in Paris, Venetia, Hollywood Hills, Los Angeles si Norfolk cat si o insula privata in Bahamas.
Potrivit prietenilor, perechea a incercat s aisi salveze relatia insa nu s emai putea face nimic.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.