Vara aceasta, petrece o vacanță de neuitat în Grecia!

Author: Oana Iosif

În sfârșit, a venit vara, cel puțin din punct de vedere calendaristic. Vremea se pare că este capricioasă, însă nu trebuie să te întristezi. Chiar dacă în România nu este caniculă momentan, te poți bucura de soare și de plajă în alte țări. Cu siguranță abia așteptai anul 2021 pentru a te bucura de o binemeritată vacanță. Unde ai vrea să mergi prima dată? Ți-ai planificat deja vara? Dacă nu ai inspirație pentru o vacanță reușită sau vrei să nu depui deloc efort, cel mai bine este să apelezi la serviciile unei agenții de turism. Astfel, va trebui doar să alegi datele de plecare și întoarcere și pachetul ce ți se potrivește cel mai bine.

Pentru că vrem să îți venim în ajutor, avem o recomandare ideală pentru oricine: vara aceasta, planifică-ți un sejur în Grecia, apeland la o agentie de turism, asa cum este si Hello Holidays. Grecia este una dintre cele mai frumoase destinații turistice din lume și avantajul românilor este că pot ajunge foarte ușor în această țară, indiferent de tipul de transport ales. Poți opta pentru o vacanță pe Grecia continentală sau pe una dintre celebrele insule și orice ai alege, cu siguranță va fi pe placul tău.

Hello Holidays pune la dispoziție sejururi pentru toate gusturile și pentru toate bugetele. Intrând pe site-ul agenției, vei observa că poți filtra foarte ușor vacanțele, selectând criteriile ce te avantajează. Agenția oferă atât sejururile cu transport individual, dar și sejururi cu avionul sau autocarul, astfel încât să poți alege vacanța ce ți se potrivește cel mai bine. De asemenea, poți rezerva o vacanță cu confirmare pe loc sau una la care confirmarea poate veni mai târziu (la cerere). Ai de ales între numeroase unități de cazare și toate tipurile de sejururi (all inclusive, demipensiune, doar cu mic dejun, room only și așa mai departe).

În ceea ce privește destinațiile, Hello Holidays îți oferă posibilitatea să petreci o vacanta Grecia de neuitat în: Zakynthos, Tolo, Thassos, Rodos, pe Riviera Olimpului, în Pelion, Evia, Halkidiki, pe Insula Creta și nu numai. Practic, vei putea alege un sejur în una dintre cele mai populare destinații turistice din Grecia. Prețurile sunt excelente și probabil vei fi uimit de acestea. Astfel, oricine, indiferent de bugetul avut la dispoziție, se poate bucura de o vacanță reușită pe tărâmul Zeilor Olimpului.

Grecia este apreciată nu doar pentru plajele superbe, cu nisip fin, pentru mâncarea delicioasă sau pentru muzica încântătoare ce se aude de la taverne, dar și pentru numeroasele posibilități de petrecere a timpului. Poți alege să te bronzezi pe o plajă mai populară sau poți închiria o mașină și poți merge pe o plajă mai retrasă, unde te vei bucura de peisaje ce îți vor tăia respirația și de o apă curată ca lacrima. În cazul în care preferi sporturile și distracțiile acvatice, vei putea practica aproape orice îți dorești.

Așadar, dacă indiferent de tipul de vacanță pe care îl dorești (mai relaxant, în care doar stai la plajă sau mai antrenant) Hello Holidays te ajută să petreci un sejur de neuitat în Grecia!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.