Vara aceasta, surprinde-ti copilul cu noile jucarii educative de la Gigantis!

Author: O.P.
video Foto(5)

Vara este cel mai asteptat anotimp atat de catre adulti, dar si de catre copii. Cei mici se pot bucura de joaca toata ziua si chiar isi pot petrece mare parte din vacanta alaturi de bunici, eventual la tara.

Pe langa joaca de relaxare, fiecare copil ar trebui sa aiba si activitati care sa il stimuleze intelectual. Probabil stii deja ca prin joaca se invata cel mai bine, asa ca de ce se nu se imbine utilul cu placutul? Pentru vara aceasta, iti recomandam sa iti surprinzi copilul cu noile jucarii educative pe care le poti comanda de pe site-ul Gigantis. In continuare, iti prezentam doar cinci dintre preferatele noastre. 

Dezvoltarea memoriei este una dintre cele mai utile activitati pe care o poti integra in rutina de joaca a copilului tau. De cele mai multe ori, memoria este asemanata cu un ,,muschi” ce trebuie antrenat pentru a se dezvolta si pentru a se mentine in forma. De aceea, iti recomandam o Jucarie Educativa de Memorie, extrem de simplu de folosit si care se potriveste copiilor de peste 3 ani. Este o jucarie care stimuleaza memoria cu ajutorul muzicii si a unor becuri care se aprind. Copilul trebuie sa retina ordinea in care se aprind beculetele si sa apese pe ele. Cu fiecare runda de joaca, se aprind tot mai multe beculete. 

Copiii mai mari, de peste 8 ani, cu greu mai pot fi impresionati doar de jucarii simple. Au nevoie de tot felul de kit-uri de distractie, dar care sa le satisfaca si nevoia de cunoastere. In acest sens, iti recomandam Laboratorul de Chimie cu 150 de Experimente. Va fi o jucarie ideala pentru perioada verii si cu siguranta va invata copilul foarte multe lucruri noi. Printre experimentele ce pot fi realizate cu ajutorul acestei jucarii, se numara: producerea unui slime, aflarea secretului din spatele ,,cernelii invizibile” si multe altele. Jucaria contine atat o carte cu experimente, dar si ustensile necesare. 

Citirea ceasului poate fi o provocare atat pentru copil, dar si pentru parinte. De la o anumita varsta, copiii incep sa devina tot mai interesanti de timp si isi doresc sa poata citi si ei ceasul, la fel ca persoanele din jurul lor. Daca si copilul tau este pregatit sa descopere tainele orelor, minutelor si secundelor, iti recomandam o jucarie ce te va ajuta sa faci acest proces mult mai usor: Ceas Educativ - Invata Timpul. Este simplu de folosit: limbile ceasului se invart foarte usor, astfel incat poate fi aratata orice ora. 

Nu doar citirea ceasului poate fi dificila, ci si invatarea numerelor intr-un mod logic. Probabil si tu iti doresti ca al tau copil sa inteleaga exact cum se numara si ce reprezinta fiecare numar si cel mai bine invata acest lucru jucandu-se. Iti propunem un Joc Numere si secvente ce poate fi folosit de la 3 ani si care va ajuta copilul atat sa numere, dar si sa isi imbunatateasca motricitatea fina. 

Si nu in ultimul rand, ar fi bine sa iti inveti copilul si despre cum trece timpul, mai exact despre zile, saptamani, luni si ani. In acest sens, iti recomandam un Display vizual Calendarul zilnic si vremea. Acesta poate fi folosit cu succes si in gradinite. 

In incheiere, am vrea sa stim daca vreuna dintre aceste jucarii ar fi utila copilului tau!